Ακολουθήστε μας
 

Match Center

Αποχαιρέτησε τη σεζόν με καλή εμφάνιση

Η Λαμία μπήκε στο ματς θέλοντας να πιέσει τον Αστέρα κυρίως από τα πλάγια με Βασιλόγιαννη και Ρόμανιτς.

Ένα κόρνερ για τους φιλοξενούμενους στο 2΄μόλις, ο Αντέτζο πήρε να πάρει την κεφαλιά αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε την μπάλα. Στη συνέχει της φάση, μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, με τον Βασιλόγιαννη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ αλλά ο Αντζουλάς έκανε την προβολή σωτήρια, διώχνοντας τη μπάλα.

Στο 4΄του αγώνα, ο διαιτητής Καραντώνης έδειξε την πρώτη κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα, για παρατεταμένο κράτημα στον Μπόρχα Φερνάντεθ…

Η γηπεδούχος ομάδα, προσπάθησε να απειλήσει τη Λαμία με τον Ριέρα να σουτάρει εκτός περιοχής, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στα πόδια των παικτών της Λαμίας.

Με σουτ απείλησε ξανά ο ΠΑΣ Λαμία! Στο 12΄ο Αραβίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα, κρατώντας το 0-0.

Ένα λάθος του Αντέτζο στο 14΄έδωσε την ευκαιρία στον Μπόρχα Φερνάντες να πάρε τη μπάλα, να την δώσει στον Αλί Μπαμπά, ο οποίος μέσα από την μεγάλη περιοχή του Επασί σούταρε αλλά ευτυχώς τα σώματα των αμυντικών κόντραραν τη μπάλα και απομακρύνθηκε ο κίνδνυνος.

Ο Τζανετόπουλος, λίγα λεπτά αργότερα κατέβασε τη μπάλα προς το κέντρο, έδωσε στον Αραβίδη, αυτός με τακουνάκι βρήκε τον Βασιλόγιαννη ο οποίος δεν κατάφερε να απειλήσει!

Δυστυχώς στο 18΄ήρθε το γκολ που αναζητούσε ο Αστέρας!

Μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ριέρα από τα αριστερά ο οποίος άδειασε τον Σκόνδρα, ο Ρετζίς με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Λαμία και του Επασί, που ήταν ανύμπορος να αντιδράσει!

Δυστυχώς, μία προσωπική ενέργεια από έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, έφερε τον επιθετικό του Αστέρα σε θέση βολής με την άμυνα της Λαμίας να μην μπορεί να αντιδράση και πριν καν συμπληρώσουμε το 20΄ να γίνεται το 1-0.

Μία σέντρα του Μπάχανακ από τα αριστερά στο 23΄ βρηκε τον Αραβίδη στο κέντρο της περιοχής του Αστερά, όμως η κεφαλιά του Έλληνα σέντερ φορ, κατέληξε άουτ.

Λίγο πριν το μισάωρο του αγώνα, ο Σκόνδρας κέρδισε ένα φάουλ σε πάρα πολύ καλή θέση, με τον Βασιλόγιαννη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ!

Ένα λεπτό αργότερα, ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία για σήμερα, Κωνσταντίνος Μπουλούλης έκανε ένα σουτ από μακρινή απόσταση με τον Παπαδόπουλου να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Αρκετά καλή προσπάθεια από τον Λαμιώτη μέσο, όμως δεν είχε την κατέληξη που ήλπιζε και ο ίδιος αλλά και η ομάδα του.

Το ακυρωθέν γκολ…

Στο 39΄του αγώνα ο Χρήστος Αραβίδης έκανε το 1-1 για τη Λαμία με κεφαλιά, όμως ο βοηθός του Καραντώνη σήκωσε τη σημαία καταλογίζοντας τον παίκτη του ΠΑΣ, σε θέση οφ-σάιντ.

Μετά την ενδοεποικωνία που είχε ο πρώτος διαιτητής με το VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ…

Η Λαμία προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα, προσπαθούσε να επιτεθεί όμως πολλές φορές δεν κατάφερνε να περάσει με επιτυχία το κέντρο, είχε από λάθη είτε από κλεψίματα του Αστέρα.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Μπιανκόνι προσπάθησε μέσα από την μεγάλη περιοχή του Παπαδόπουλου να κάνει το πλασέ στην κίνηση, όμως ο Χριστόπουλος έβαλε σωτήρια το πόδι του, σώζοντας την ομάδα και κρατώντας το 1-0.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Αστέρα του Μίλαν Ράσταβατς να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρη σε γκολ του Ρετζίς, με την φιλοξενούμενη Λαμία να έχει τη διάθεση να απειλήσει, να δημιουργεί λιγοστές φάσεις χωρίς όμως να σημειώνει κάποιο τέρμα.

Μπήκε δυνατά ο ΠΑΣ!

Η ομάδα του Πετράκη, ευτύχισε να ισοφαρίσει το σκορ όταν 48΄ ο Βασιλόγιαννης μετά από λάθος των παικτών του Αστέρα, έκανε τη σέντρα με τον Μπιανκόνι μέσα από την περιοχή του Παπαδόπουλου έκανε ωραίο πλασέ και έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Ωραίο τελείωμα από τον Βραζιλιάνο και ωραία σέντρα από τον Βασιλόγιαννη, κάτι που είχε ανάγκη η ομάδα της Φθιώτιδας… καιρό τώρα!

Οι Λαμιώτες συνέχισαν να πιέζουν προσπαθώντας να πετύχουν γρήγορα και ένα δεύτερο γκολ, εκμεταλλευόμενοι το σοκ των γηπεδούχων. Στο 54΄ο Αραβίδης πετυχαίνει ένα ακόμη τέρμα, όμως και αυτό ακυρώθηκε για επιθετικό μαρκάρισμα του Έλληνα επιθετικού.

Η απόφαση πάρθηκε χωρίς ο Καραντώνης να συμβουλευτεί το VAR, καθώς έδειξε χαρακτηριστικά στον παίκτης της Λαμίας, πως έσπρωξε για να πάρει καλύτερη θέση.

Πλέον, η κατοχή της μπάλας είχε αλλάξει πόδια, με τον ΠΑΣ να ελέγχει και να προσπαθεί να δημιουργήσει και να σκοράρει.

Τα νεύρα και τα δυνατά μαρκαρίσματα, πήραν τη θέση των φάσεων για περίπου δέκα λεπτά στο παιχνίδι, με τον διαιτητή να βγάζει αρκετές κιτρινες κάρτες τόσο εντός αγωνιστικού… όσο και στους πάγκους των δύο ομάδων.

Λίγο πριν συμπληρώσουμε 70 λεπτά αγώνα, η Λαμία έκανε την πρώτη της αλλαγή και μάλιστα αναγκαστική!

Ο σκόρερ της Λαμίας, Μιγκέλ Μπιανκόνι στραβοπάτησε σε μία ανυποψίαστη φάση με αποτέλεσμα να περάσει εκτός αγώνα και τη θέση του πήρε ο Τάσος Καραμάνος!

Στο 76΄ ο Αστέρας έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο 2-1, όταν ο Κρέσπι έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί. Η απαντηση της Λαμίας ήταν σουτ του Ρόμανιτς, το οποίο πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Λίγο πριν, είχε περάσε στο παιχνίδι ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος για χάρη της Λαμίας, με τον νεαρό άσσο να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1 με τη φανέλα του ΠΑΣ!

Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της νίκης όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς κάθε επίθεση αντιμετωπίστηκε με επιτυχία από τους αμυντικούς της Λαμίας.

Το 1-1 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα και η Λαμία αποχαιρέτησε τη σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Κατώτερη των περιστάσεων και 6η ήττα στα play offs / ΠΑΣ Λαμία – Παναθηναϊκός 0-5

pao_lamia_io

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία σε ένα κατάμεστο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Βόκολου χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκε δύο τέρματα από τους “πράσινους” με τον Βέρμπιτς στο 23′ και με τον Μπακασέτα στο 44′ . Μία καλή φάση της Λαμίας στο πρώτο 45λεπτο με τον Μάλτσι να βρίσκεται στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει!

Δυστυχώς το δεύτερο ημίχρονο είχαμε άλλα δύο γκολ του Παναθηναϊκού στο 54′ από τον Ιωαννίδη με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπακασέτα ενώ στο 57′ ο Μπακασέτας έκανε το 0-4.

Σαν μην έφτανε αυτό ο απίστευτος Ιωαννίδης έκανε το 0-5 στο 60′ το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Με τους Φώτη Ιωαννίδη (δύο γκολ μία ασίστ) και Τάσο Μπακασέτα (δύο γκολ, δύο ασίστ) να κάνουν ότι… θέλουν την άμυνα της Λαμίας, ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν «άνεμος» απ’ το «Αθανάσιος Διάκος», συνέτριψε την τοπική ομάδα με 5-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off και πάτησε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας με έναν αγώνα περισσότερο απ’ την ΑΕΚ και δύο απ’ τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, περιμένοντας τα δικά τους παιχνίδια.

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους» στο 23’, έχοντας πάρει δύο λεπτά νωρίτερα τη θέση του Μπερνάρ, ο οποίος αντικαταστάθηκε με μυϊκές ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στον αγώνα με διάθεση να πιέσει απ’ τα πρώτα λεπτά την άμυνα της Λαμίας και στο 4ο λεπτό από ωραία ατομική ενέργεια του Ιωαννίδη απ’ τα δεξιά και γύρισμα προς την περιοχή, ο Τσέριν βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το τελείωμά του βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοσέλεφ κι ακολούθως ο Βασιλαντωνόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 9’ η Λαμία επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα καρέ του Παναθηναϊκού, με τον Τσιλούλη να κάνει ατομική ενέργεια απ’ τα δεξιά και να σουτάρει από πολύ πλάγια θέση στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Ο Παναθηναϊκός «έχασε» στο εικοσάλεπτο με μυϊκό τραυματισμό τον Μπερνάρ Ντουάρτε, ο οποίος αισθανόταν μικροενοχλήσεις μετά από ένα σπριντ στο δεκάλεπτο, με τον Βέρμπιτς να παίρνει τη θέση του στο αριστερό άκρο της «πράσινης» επίθεσης και να σκοράρει σε λιγότερο από δύο λεπτά μετά την είσοδό του!

Στο 23’ από τρομερή ατομική ενέργεια του Ιωαννίδη και πάσα προς τον Λημνιό, ο Βολιώτης εξτρέμ πλάσαρε με τη δεύτερη επαφή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι κι ο επερχόμενος Βέρμπιτς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό, κάνοντας το 1-0.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 35’ από κάθετη πάσα του Μπακασέτα, ο Ιωαννίδης έφυγε στο χώρο και πλάσαρε από πολύ πλάγια θέση λίγο άουτ. Στο 44’ ο Ιωαννίδης πέρασε με καταπληκτικό τρόπο τον Κορνέζο από πλάγια δεξιά κι «έσπασε» την μπάλα προς τον Μπακασέτα, ο οποίος δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να είναι απόλυτα επιθετικοί και στο δεύτερο ημίχρονο κι έφτασαν σε τρίτο γκολ στο 54’, όταν από κόρνερ του Μπακασέτα, ο Ιωαννίδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0 για τον Παναθηναϊκό.

Τρία λεπτά μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Βέρμπιτς απ’ τα δεξιά και «στρώσιμο» προς τα έξω, οι στόπερ της Λαμίας έδιωξαν δύο φορές τα σουτ του Λημνιού, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο στην προσπάθεια του Μπακασέτα που έκανε το 4-0 για τους «πράσινους».

Στο 58’ από πάσα του Σλίβκα, ο Τσιλούλης βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε με τη μία, αλλά ο Λοντίγκιν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι καταιγιστικός κι έφτασε σε πέμπτο γκολ, ξανά με τον Ιωαννίδη στο 60ό λεπτό. Από κάθετη πάσα του Μπακασέτα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκός έβαλε στην πλάτη τον Τζανετόπουλο, μπήκε στην περιοχή κι εκτέλεσε για το «πράσινο» 5-0.

Στο 83’ από γύρισμα του Τσούκαλου, ο Τσιλούλης με γυριστό δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Λοντίγκιν που απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 85’ ο Μαντσίνι δεν μπόρεσε να εκτελέσει σωστά μπροστά απ’ τους αμυντικούς της Λαμίας, με το 5-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: 41’ Τζανδάρης – 25’ Βέρμπιτς, 75’ Γεντβάι

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος (62’ Στάνκο), Τζανετόπουλος, Αμαράλ (46’ Σίντκλεϊ), Τζανδάρης (62’ Κοντονίκος), Νούνιες, Σλίβκα, Τσιλούλης, Λέικ (46’ Ρουμπέν Μαρτίνεθ), Μάλτσι (77’ Τσούκαλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Ακαϊντίν (63’ Βιλένα), Γεντβάι, Χουάνκαρ (63’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν, Λημνιός, Μπακασέτας (63’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (21’ λ.τρ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (71’ Σπόραρ).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή