Ακολουθήστε μας
 

Match Center

Φιλικά: Όλα στο μηδέν ανάμεσα σε ΠΑΣ Λαμία και ΑΕΚ Β

Published

on

Το τρίτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος υποδέχθηκε στο «Αθανάσιος Διάκος» την ομάδα Β΄της ΑΕΚ. #slgr #lamiafc #slgr2 #aekfcΒ #φιλικό #προετοιμασία #αγώνας #season2022_2023

Την ομάδα Β΄της ΑΕΚ η οποία αγωνίζεται στη SuperLeague 2 αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα στο «Αθανάσιος Διάκος» ο ΠΑΣ Λαμία, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0.

Ο προπονητής της Λαμίας, Τζιανλούκα Φέστα, έχοντας και το αυριανό ματς της ομάδας με τον Ιωνικό αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές.

Στο τέρμα ξεκίνησε ο Γκαραβέλης, ενώ δεξιά έπαιξε ο Προβυδάκης, αριστερά ο Σαραμαντάς και στο κέντρο της άμυνας είχαμε το ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιώργου Κορνέζου ενώ παρτενέρ είχε τον εξαιρετικό για όσο αγωνίστηκε Βασίλη Τρούμπουλο.

Στο κέντρο είχαμε τον Μπάμπη, τον Νούνιες και τον Σλίβκα ενώ πιο μπροστά τους έπαιξαν οι Μαργαρίτης από τα δεξιά και ο Βασιλακάκης από τα αριστερά. Μοναδικός προωθημένος ξεκίνησε ο Τσούκαλος.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν το 0-0 με τη Λαμία να χάνει εξαιρετική ευκαιρία με τον Τρούμπουλο να παίρνει υποδέχεται εξαιρετικά τη σέντρα του Προβυδάκη έπειτα από έμμεσο χτύπημα, αλλά η κεφαλιά του νεαρού αμυντικού πέρασε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Αγγελόπουλου.

Στην επανάληψη είχαμε ορισμένες αλλαγές από πλευράς Λαμίας κάτι που άλλαξε και την εικόνα της ομάδας, Ο Σαράνοφ πήρε τη θέση του Γκαραβέλη, ο Ντε Βινσέντι αυτή του Νούνιες ενώ ο Γκέντσογλου αυτή του Σλίβκα.

Στο 65΄ντεμπούτο έστω και ανεπίσημο έκανε και ο Όλιβερ Μπενίτεζ ο οποίος πέρασε στη θέση του Κορνέζου. Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιακουμάκης που είχε περάσει στο παιχνίδι τραυματίστηκε και στη θέση του πέρασε ο Ρόμανιτς.

Το τέλος του 90λεπτου βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0 και αυτή είναι η πρώτη ισοπαλία της Λαμίας στα φιλικά ενώ για τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση η ομάδα του Φέστα κρατάει το μηδέν στην άμυνα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Πηγή: Lamiasports.com

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Φιλικά: Ισοπαλία 2-2 με Ατρόμητο

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου 23/3 κόντρα στον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

 

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 28΄ με πλασέ του Martinez. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 41΄ με τον Ρομπάιγ σε 1-1. Μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν με 2-1 στο 70΄ με τον Αντζιέλσκι. Η απάντηση ήρθε για τη Λαμία στο 82΄με ωραίο πλασέ του Lake για το τελικό 2-2.

 

Η σύνθεση της ομάδας μας:

 

ΠΑΣ Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ (80΄ Σουρδής), Παπαδόπουλος (45΄ Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Martinez (60΄ Tosic), Stanko (70΄ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιλούλης (45΄ Santana), David Simon (70΄ Τζανδάρης), Μάλτσι (80΄ Τερεζίου), Nunez (70΄ Τσούκαλος), Sidcley (60΄ Lake), Amaral

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή

>