Ακολουθήστε μας

Νέα

Εκτίει με ΠΑΟΚ ο Παπαδόπουλος / Χωρίς δύο στη Λαμία ο Ατρόμητος

Χωρίς τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θα αγωνιστεί στην Τούμπα ο ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα για την 13η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ.Ο Σάσα Ίλιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο βασικούς ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Χωρίς τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θα αγωνιστεί στην Τούμπα ο ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα για την 13η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Κυριάκος Παπαδόπουλος, έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να πρέπει να χάσει έναν από τους επόμενους αγώνες της ομάδας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποφάσισε να μην έχει στη διάθεσή του τον Παπαδόπουλο στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, όπου ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague.

Πιο αναλυτικά:

Έκτιση ποινών με επιλογή αγωνιστικών ημερών σύμφωνα με το άρθρο 7, παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα:

 

Χωρίς δύο βασικούς κόντρα στη Λαμία ο Ατρόμητος!


Ο Σάσα Ίλιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο βασικούς ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο λόγος για τον Ουάζντι Κεσχρίντα και τον Γιώργο Τζαβέλλα, οι οποίοι θα εκτίσουν την τιμωρία τους από κίτρινες κάρτες στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Λαμία.

Πιο αναλυτικά:

Οι παρακάτω ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League:

Ποδοσφαιριστής-Ομάδα
ΟΥΑΖΝΤΙ ΚΕΣΧΡΙΝΤΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΒΟΥΡΟΣ-Ο.Φ.Η.
ΙΣΜΑΪΛΑ ΟΥΕΝΤΡΑΟΓΚΟ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΑΝΤΡΙΓΙΑ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ-Π.Α.Ο.Κ.
ΤΟΜΑΣ ΚΕΤΖΙΟΡΑ-Π.Α.Ο.Κ.
ΚΑΡΛΕΣ ΣΟΡΙΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΣΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Stoiximan Superleague: Λαμία και Παναθηναϊκός οι μόνες ομάδες που δεν έχουν κερδίσει πέναλτι φέτος

Ο Παναθηναϊκός και η Λαμία είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα πέναλτι στις πρώτες αυτές αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Με την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, μετά το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, υπάρχουν δύο κλαμπ στα συνολικά 14 που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, που δεν έχουν βρεθεί ακόμη στην άσπρη βούλα για να εκτελέσουν πέναλτι ούτε μία φορά από την έναρξη της σεζόν.

Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό και την Λαμία, οι οποίοι από τα 19 πέναλτι που έχουν καταλογιστεί μέχρι στιγμής στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχουν δει κανένα απ’ αυτά να είναι υπέρ τους.

Ωστόσο δεν είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν επωφεληθεί από πέναλτι, αφού υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες, που μπορεί να έχουν κερδίσει πέναλτι, όμως δεν έχουν ευστοχήσει σ’ αυτά. Αυτές είναι ο Παναιτωλικός και ο Βόλος, που έχουν χάσει από ένα, αλλά και ο Λεβαδειακός που έχει 0/2.

Τα περισσότερα πέναλτι μέχρι στιγμής έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ με τέσσερα ενώ από δύο έχουν οι Άρης, Ατρόμητος, ΟΦΗ και Λεβαδειακός. Από ένα έχουν οι Παναιτωλικός και Βόλος που αναφέραμε προηγουμένως, αλλά και οι Athens Kallithea, Αστέρας Aktor, Ολυμπιακός, Πανσερραϊκός και ΑΕΚ.

Τα κερδισμένα πέναλτι των ομάδων της Stoiximan Superleague (σε παρένθεση η ευστοχία τους):

ΠΑΟΚ 4 (4/4)
Άρης 2 (2/2)
Ατρόμητος 2 (2/2)
ΟΦΗ 2 (2/2)
Λεβαδειακός 2 (0/2)
Athens Kallithea 1 (1/1)
Αστέρας Aktor 1 (1/1)
Ολυμπιακός 1 (1/1)
Πανσερραϊκός 1 (1/1)
ΑΕΚ 1 (1/1)
Παναιτωλικός 1 (0/1)
Βόλος 1 (0/1)
Παναθηναϊκός 0 (0/0)
Λαμία 0 (0/0)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή