Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

K-19: Εκτός έδρας ήττα με 5-0 από την ΑΕΚ





Βαριά ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε η ομάδα Κ-19 της Λαμίας από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Γαλατσίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.


Oι ποδοσφαιριστές του Λάκη Παπανικολάου, μετά την σημερινή ήττα παραμένουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα χωρίς βαθμό.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι είχαν σχετικά καλή εικόνα, στο δεύτερο κατέρρευσαν με την “Ένωση” να έχει 32 επιθετικές προσπάθεις, εκ των οποίων 8 στην εστία!


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό με το γκολ του Μανώλη Αρβανίτη (το τρίτο σε ισάριθμα ματς για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό!) με κοντινό πλασέ μετά από πολύ καλή παράλληλη πάσα του Στέφανου Κάτσικα.

Στο δεύτερο μέρος η άμυνα της Λαμίας κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος με τους κιτρινόμαυρους να διπλασιάζουν τα τέρματά τους στο 49′ με σουτ του Θεοδόση Μαχαίρα που δεν συγκράτησε ο Τρόπουλος.


Στο 55′ με πλασέ του Ευθύμη Χριστόπουλου ήρθε το 3-0 ενώ στο 84′ με πλασέ του Μιχάλη Κοσίδη έγινε το 4-0.


Στο 86′ με πλασέ του Λεωνίδα Ποζατζίδη μετά από ασίστ του Μιχάλη Τσέλιου, ο οποίος είχε και δύο δοκάρια: με φάουλ στο 32′ και με μακρινό σουτ (στο οριζόντιο) στις καθυστερήσεις του αγώνα γράφτηκε το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ: Θεοχάρης, Κάτσικας (65′ Τόλιος) Αρβανίτης, Καραβίδας, Σταμούλης (77′ Κώτσιος) Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης (60′ Κορομηλάς) Μάρκου (60′ Κοσίδης) Τσέλιος, Μαχαίρας (77′ Τσαρούχας) Χριστόπουλος.

ΛΑΜΙΑ: Τρόπουλος, Πατσάνι, Κουδούνας, Μητσόπουλος (83′ Δεληγιάννης) Στεφανής, Τρούμπουλος (83′ Πλιάτσικας) Φετεινίδης, Καρβέλης, Βλαχομήτρος, Κασάπας (55′ Σουρτζής) Νικολόπουλος.



Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή