Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Στο στόχαστρο ο Μουνάφο


Για την απόκτηση του πρώην μέσου του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μουνάφο, θα κινηθεί η Λαμία σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα..


Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Sportime αναφέρει:
Κινήσεις της τελευταίας στιγμής προσπαθεί να κάνει η Λαμία, η οποία είναι εμφανές πως έχει θέμα μεσοεπιθετικά με τις λύσεις να είναι λίγες. Δύο ισοπαλίες μετρούν οι Φθιώτες εντός έδρας με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Δυνατοί αντίπαλοι, αλλά σε κακή κατάσταση αμφότεροι.

Το μεγάλο πρόβλημα για τη Λαμία είναι πως δε θα μπορέσει να συνεχίσει έτσι και στην πορεία. Προς το παρόν βάζει ένα γκολ και κλείνεται όλη πίσω. Θα έρθουν και τα ματς, όμως, που θα πρέπει να παίξει.

Το γνωρίζουν στην ομάδα πως θέλουν και άλλους παίκτες για να ανοίξουν τις αντίπαλες άμυνες και με αυτό το σκεπτικό διαπραγματεύονται με τον Ισμαΐλ Σασί. Ο Γαλλοτυνήσιος αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ πριν από έναν χρόνο και πέρασε απαρατήρητος. Την περσινή σεζόν είχε 14 ματς και τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι, όμως, φθηνός και περιθώρια για κάτι καλύτερο δεν υπάρχουν με το φετινό μπάτζετ που έχει η Λαμία.

Ψάχνονται, πάντως, οι «κυανόλευκοι» και για μία περίπτωση που ξεπερνάει των φετινών οικονομικών δεδομένων τους. Ο λόγος για τον Χουάν Μουνάφο, που έπαιζε στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός έχει μείνει χωρίς ομάδα παρόλο που στον Αστέρα Τρίπολης ήθελαν να τον κρατήσουν και στους Φθιώτες αρέσει πολύ. Θα καταφέρουν να βρουν άκρη στα χρήματα μαζί του; Αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Γιατί το κασέ του μόνο χαμηλό δεν είναι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή Φουρτάδο στη Κράσνονταρ ο ΠΑΣ Λαμία!

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία θα αποτελέσει στο τέλος της φετινής σεζόν ο Γκουστάβο Φουρτάδο, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να εξαργυρώνει την εξαιρετική του φετινή σεζόν με μία σημαντική μεταγραφή. Μια μεταγραφή που θα αποφέρει και ένα πολύ μεγάλο οικονομικό όφελος στην ομάδα η οποία θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες είναι το μεγαλύτερο που έχει μπει ποτέ από πώληση ποδοσφαιριστή!


H ανακοίνωση:

Παίκτης της Κράσνονταρ από την επόμενη σεζόν θα γίνει ο Gustavo Furtado.

Η Λαμία και η Κράσνονταρ ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Gustavo Furtado. Ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στους μαυροπράσινους στο τέλος της σεζόν, καθώς υπέγραψε μαζί τους συμβόλαιο το οποίο θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2025.

Του ευχόμαστε για τη νέα αγωνιστική περίοδο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή