Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Προπόνηση στο ΔΑΚ, αγιασμός και….τσεκ απ χθες για τους κυανόλευκους (εικόνες)

Αγιασμό, προπόνηση και τσεκ απ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας περιελάμβανε το χθεσινό μενού των κυανόλευκων, οι οποίοι ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. 


Την Πέμπτη, η προετοιμασία της Λαμίας  συνεχίστηκε με προπόνηση στο ΔΑΚ εν όψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου 24/8 στις 19:00 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. 


Το πρόγραμμα κυρίως περιελάμβανε επιθετική τακτική και στατικές φάσεις. Ενσωματώνεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σιγά σιγά και ο Τσούκαλος που ήταν τραυματίας.

Με αφορμή την προπόνηση στο ΔΑΚ πριν από αυτή πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο αγωνιστικό τμήμα με την ευχή όλων για μια καλή χρονιά. Μετά το τέλος του αγιασμού ο Μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στους παίκτες εκφράζοντας την στήριξή του για τη νέα χρονιά που ξεκινάει το Σάββατο με έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσουν να διατίθενται αύριο Παρασκευή 23/4 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.


Τσεκ-απ στο Γ. Ν. Λαμίας 

Στο μεταξύ, χθες αρκετοί κυανόλευκοι βρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να υποβληθούν στα απαραίτητα τσεκ απ ώστε να είναι έτοιμοι για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. 







Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή ημέρα 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Απόψεις

ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου

Στη Γ’ Εθνική, οι ισορροπίες είναι απλές. Παίζεις, κερδίζεις, ανεβαίνεις. Ή, δεν παίζεις, χάνεις, βυθίζεσαι. Η Λαμία μοιάζει να έχει βρει έναν τρίτο δρόμο: αυτόν της σταδιακής, αθόρυβης, αλλά σταθερής συρρίκνωσης. Όχι αγωνιστικής. Αυτή δεν φαίνεται να υπάρχει με τα δεδομένα της κατηγορίας. Της συρρίκνωσης της ίδιας της υπόστασής της.

Γράφει ο Νίκος Μώκος

Για μια ομάδα που πέρασε μια σχεδόν δεκαετία στα σαλόνια της Super League 1, που έφτιαξε όνομα και αναγνωρισιμότητα, δεν μπορεί η κουβέντα της πόλης να είναι «μας αδικούν», «μας πολεμούν», «μας έχουν βάλει στο μάτι». Αυτά είναι πολυτέλειες των μικρών. Όχι των ομάδων που ζητούν να παραμείνουν μεγάλες, έστω και μέσα σε μια μικρή κατηγορία.

Η Λαμία, αντί να λειτουργεί ως το κεντρικό σημείο αναφοράς του ποδοσφαιρικού χάρτη στον Νομός Φθιώτιδας, επιτρέπει το αντίθετο: Να συζητείται ότι άλλοι έχουν μεγαλύτερη επιρροή. Ακόμη κι εντός των τειχών. Δεν έχει σημασία αν ισχύει σημασία έχει ότι κυκλοφορεί. Και μόνο που κυκλοφορεί, μικραίνει την ομάδα.

Η δυναμική που χτίστηκε με κόπο, με χρήματα, με δουλειά, με ατέλειωτες ώρες ανθρώπων που δεν φαίνονται βρίσκεται σήμερα διάτρητη. Σαν ένα σακάκι καλό που κάποτε φόρεσες σε επίσημες περιστάσεις τώρα το κρατάς στη ντουλάπα, τσαλακωμένο, χωρίς να ξέρεις αν πρέπει να το φορέσεις ξανά ή να το χαρίσεις. Η Λαμία δείχνει να μην ξέρει τι θέλει να είναι. Και αυτό είναι πάντα χειρότερο από το να ξέρεις ότι είσαι μικρός.

Το πιο ανησυχητικό δεν είναι η κατηγορία, είναι ότι φίλαθλοι και περίγυρος, αντί για παράγοντες σταθερότητας, γίνονται πολλαπλασιαστές αμφιβολίας. Ασχολούνται περισσότερο με τις «χάρες» των άλλων παρά με τις δικές τους αδυναμίες. Σαν να ψάχνεις στον διπλανό το γιατί δεν βρέχει, ενώ κρατάς ομπρέλα μέσα στο σαλόνι.

Μια ομάδα με brand, με ιστορική διαδρομή, με εμπειρία ανώτερων επιπέδων, δεν μπορεί να εκπέμπει εικόνα ομάδας-θύματος. Δεν γίνεται να μιλά για «κέντρα αποφάσεων» και «επιρροές» και «αδικίες». Αυτά είναι ομολογίες μειονεξίας. Και οι μεγάλες ομάδες δεν ομολογούν μειονεξία. Τη διορθώνουν. Βέβαια αυτό απαιτεί και ισχυρό διοικητικό αποτύπωμα. Κάτι που σε αυτή την έκδοση του ΠΑΣ Λαμία, με όσα προηγήθηκαν το καλοκαίρι και όσα ισχύουν σήμερα, λείπει. Μιλάμε για μία διοίκηση πρωτοδικείου που πήρε τη καυτή πατάτα άλλωστε. Δεν μπορούν να υπάρχουν απαιτήσεις.

Η Λαμία μπορεί να επιστρέψει. Έχει τον κόσμο, έχει το όνομα, έχει τη βάση. Αυτό που δεν έχει και πρέπει να ξαναβρεί είναι αυτοπεποίθηση. Όχι αλαζονεία. Αυτοπεποίθηση.

Αν η Λαμία συνεχίσει να μικραίνει τον εαυτό της, δεν θα χρειαστεί κανείς άλλος να το κάνει.

Όταν αποφασίσει να συνειδητοποιήσει ότι είναι μεγάλη, τότε η Γ’ Εθνική θα μοιάζει από μόνη της πολύ μικρή.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή