Μεταγραφές
Σε συζητήσεις με Πιχ ο ΠΑΣ Λαμία
Μετά την προσθήκη του Λουκά Βύντρα και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Πλιάτσικα, η Λαμία φορτσάρει πλέον για την απόκτηση ενός επιθετικού.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα , αυτός που βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Λαμίας είναι ο Αρκάντιους Πιχ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σλασκ Βρότσλαβ. Ο Πολωνός επιθετικός είναι 34 ετών, έχει ύψος 1.75μ. και στο παρελθόν μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί σε Λέγκια Βαρσοβίας, ΑΕ Λεμεσού, Απόλλωνα Λεμεσού και Σίβασπορ. Οι δύο πλευρές μάλιστα βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις.
Ο Αρκάντιους Πιχ είναι ένας παίκτης, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μάκης Χάβος από την κοινή τους θητεία στην ΑΕ Λεμεσού τη σεζόν 2015-2016. Την περσινή σεζόν ο έμπειρος φορ έπαιξε σε 24 παιχνίδια με τα χρώματα της Σλασκ Βρότσλαβ, έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ σε 1.390 λεπτά συμμετοχής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πιχ μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον σέντερ φορ, ως δεύτερος επιθετικός, ενώ έχει και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παίξει ως επιτελικός μέσος.
Ο Πιχ έχει αγωνιστεί επίσης τέσσερις φορές με το εθνόσημο, αλλά έχει να κληθεί σε αποστολή της Πολωνίας από το 2012.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Lamia Polis 87.7
Διπλό Μαρκάρισμα: Αποχωρεί από τον ΑΠΣ Κηφισσό ο Ηλίας Τουρκοχωρίτης – “Ματιές” από ΠΑΣ Λαμία και ΑΟ Θήβας


Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση του Ηλία Τουρκοχωρίτη, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Διπλού Μαρκαρίσματος” και του LamiaPolis 87,7, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται μία ανάσα από την αποχώρησή του από τον ΑΠΣ Κηφισσό.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να μείνει και επίσημα ελεύθερος από την ομάδα της Κάτω Τιθορέας, με την οποία πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν.
Ο Τουρκοχωρίτης αποτέλεσε βασικό στέλεχος του ΑΠΣ Κηφισσού την περσινή αγωνιστική περίοδο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Φθιώτιδας, αλλά και στην άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική.
Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του “Διπλού Μαρκαρίσματος”, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει μείνει απαρατήρητος στην αγορά, καθώς έχει ήδη δεχθεί διερευνητικές προσεγγίσεις τόσο από τον ΠΑΣ Λαμία, όσο και από τον Α.Ο. Θήβας, ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μετά την οριστική λύση της συνεργασίας του με τον ΑΠΣ Κηφισσό, ο Ηλίας Τουρκοχωρίτης θα κληθεί να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας
-





Διπλό Μαρκάρισμα: Αποχωρεί από τον ΑΠΣ Κηφισσό ο Ηλίας Τουρκοχωρίτης – “Ματιές” από ΠΑΣ Λαμία και ΑΟ Θήβας




























