Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Σε συζητήσεις με Πιχ ο ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μετά την προσθήκη του Λουκά Βύντρα και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Πλιάτσικα, η Λαμία φορτσάρει πλέον για την απόκτηση ενός επιθετικού.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα , αυτός που βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Λαμίας είναι ο Αρκάντιους Πιχ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σλασκ Βρότσλαβ. Ο Πολωνός επιθετικός είναι 34 ετών, έχει ύψος 1.75μ. και στο παρελθόν μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί σε Λέγκια Βαρσοβίας, ΑΕ Λεμεσού, Απόλλωνα Λεμεσού και Σίβασπορ. Οι δύο πλευρές μάλιστα βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις.


Ο Αρκάντιους Πιχ είναι ένας παίκτης, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μάκης Χάβος από την κοινή τους θητεία στην ΑΕ Λεμεσού τη σεζόν 2015-2016. Την περσινή σεζόν ο έμπειρος φορ έπαιξε σε 24 παιχνίδια με τα χρώματα της Σλασκ Βρότσλαβ, έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ σε 1.390 λεπτά συμμετοχής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πιχ μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον σέντερ φορ, ως δεύτερος επιθετικός, ενώ έχει και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παίξει ως επιτελικός μέσος.


Ο Πιχ έχει αγωνιστεί επίσης τέσσερις φορές με το εθνόσημο, αλλά έχει να κληθεί σε αποστολή της Πολωνίας από το 2012.



Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Επιβεβαίωση! Ανακοίνωσε τον Άρη Δούβαρα ο ΠΑΣ Λαμία!

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι και επίσημα ο Άρης Δούβαρας, με τους «κυανόλευκους» να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Lamiara.gr για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.

Την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 27χρονο επιθετικό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές για την επικείμενη μετακίνησή του από τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας.

Ο Δούβαρας αποτελεί μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, με στόχο να ενισχύσει τις επιθετικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου και να πλαισιώσει τον Χριστόφορο Αρβανίτη ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο έμπειρος επιθετικός, γεννημένος στις 6 Αυγούστου 1999, προέρχεται από τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε εξαιρετική παρουσία την περασμένη σεζόν. Συγκεκριμένα, σημείωσε 16 γκολ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πορεία της ομάδας προς την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αταλάντη και τη Μαλεσίνα κατά τη συμμετοχή τους στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Παρνασσού Αμφίκλειας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Ελατειακό, έχοντας αποκτήσει σημαντικές παραστάσεις από τα γήπεδα της Φθιώτιδας.

Με την απόκτησή του, ο ΠΑΣ Λαμία προσθέτει στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά το τοπικό ποδόσφαιρο και έχει αποδείξει την εκτελεστική του ικανότητα

Η ανακοίνωση:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή