Νέα
Μικρά – μικρά από το Καρπενήσι
Η πρώτη ημέρα προετοιμασίας του ΠΑΣ Λαμία επί ευρυτανικού εδάφους ολοκληρώθηκε. #pas_lamia #lamiaragate3
Από το μεσημέρι της Δευτέρας, ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στο Καρπενήσι πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
– Με εξαιρετικά καλή διάθεση βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα το πρωί έξω από το ΔΑΚ οι κυανόλευκοι. Γεμάτοι ενθουσιασμό οι 7 μικροί, κάποιοι εκ των οποίων ακολουθούν για πρώτη φορά φέτος την μεγάλη ομάδα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.
– Αγχώδης αλλά με όρεξη για δουλειά και ο Γιώργος Κατσέρης. Ο 19χρονος επιθετικός που θα δοκιμαστεί το επόμενο διάστημα από τους κυανόλευκους.
– Αρκετά ήσυχο το ταξίδι των κυανόλευκων για το γειτονικό Καρπενήσι. Στο δρόμο είχαν και….συναντήσεις. Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι έφτασαν στο Montana όπου και θα καταλύσουν για τις επόμενες 12 μέρες. Λίγο αργότερα μάλιστα οι Ευρυτάνες, καλωσόρισαν τον ΠΑΣ Λαμία μέσω facebook…
– Οι συνθήκες που συνάντησαν οι κυανόλευκοι ήταν εντελώς διαφορετικές συγκριτικά με την…Λαμία, με το θερμόμετρο να πέφτει αισθητά ειδικά προς το απόγευμα.
– Και μπορεί οι κυανόλευκοι να προερχόντουσαν από ταξίδι ωστόσο οι παίκτες βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο για ένα πρώτο ξεμούδιασμα με αρκετή ένταση περί τις 5 το απόγευμα.
– Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και φέτος το γκρουπ των τερματοφυλάκων. Η σταθερά που ακούει στο όνομα Γιώργος Μουντάκης, έχει πολλή δουλειά και φέτος, αφού στη θέση του γκολκίπερ υπήρξαν προσθαφαιρέσεις και μάλιστα σημαντικές.
– Εξαιρετική ήταν η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, με τους ανθρώπους των κυανόλευκων να εκφράζουν την ικανοποίηση τους.
– Aπό αύριο ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις για τους κυανόλευκους, ώστε να είναι όσο το δυνατό περισσότερο έτοιμοι για το πρώτο φιλικό…”ξεμούδιασμα” με την μικτή Ευρυτανίας.
– Το ξενοδοχείο διαθέτει αρκετές ανέσεις, μεταξύ των οποίων και πινκγ πονγκ όπου, ως είθισται άλλωστε κάθε καλοκαίρι οι κυανόλευκοι θα δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους…
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Lamia Polis 87.7
Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης


Στην Κόρινθο ο πρώην μέσος του ΠΑΣ Λαμία Βασίλης Ντότης – Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του «Διπλού Μαρκαρίσματος»
Με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Κόρινθος είναι ο Βασίλης Ντότης, με την ομάδα της Πελοποννήσου να ανακοινώνει την απόκτησή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πρόκειται για μία μεταγραφή που είχε αποκαλύψει πρώτο το «Διπλό Μαρκάρισμα» στον LamiaPolis 87,7, με το σχετικό ρεπορτάζ να επιβεβαιώνεται λίγες ημέρες αργότερα από την επίσημη ανακοίνωση της Κορίνθου.
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος το 2002) αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο εξωτερικό με τη Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας.
Στην Ελλάδα έχει φορέσει τις φανέλες των Ηροδότου, Επισκοπής, Μαρκό, Ρεθυμνιακού και Τηλυκράτη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, αποκτώντας ακόμη μία σημαντική εμπειρία στην καριέρα του.
Οι άνθρωποι της Κορίνθου εκτιμούν ότι η ποιότητα, η τεχνική κατάρτιση και η ικανότητά του να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής θα προσφέρουν σημαντικές λύσεις στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Κόρινθος:
«Ο Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλειου Ντότη, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσοεπιθετική του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Βασίλειος Ντότης, γεννημένος το 2002, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και έρχεται στην Κόρινθο έχοντας ήδη παραστάσεις και εμπειρίες από σημαντικές ομάδες και διαφορετικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο εξωτερικό με τη Michalovce της Σλοβακίας. Στην Ελλάδα έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Ηροδότου, Επισκοπής, Μαρκό, Ρεθυμνιακού και Τηλυκράτη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στη Λαμία.
Η ποιότητα, η τεχνική του κατάρτιση και η δυνατότητά του να δημιουργεί και να αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή αποτελούν στοιχεία που προσθέτουν ακόμη περισσότερες επιλογές στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας μας.
Βασίλη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ!
Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.»


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Διπλό Μαρκάρισμα: Αποχωρεί από τον ΑΠΣ Κηφισσό ο Ηλίας Τουρκοχωρίτης – “Ματιές” από ΠΑΣ Λαμία και ΑΟ Θήβας
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-






ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Στις 31 Ιουλίου μαθαίνουν το πρόγραμμα τους οι ομάδες της Γ’ Εθνικής
-




Vid | Επιβεβαίωση για Διπλό Μαρκάρισμα: Στη Δόξα Μασχολουρίου ο Τσόφλιος
-






Διπλό Μαρκάρισμα: Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία – Ποιοι βρίσκονται στο επίκεντρο
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας
-




Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης






























