Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Μεικτή Φθιώτιδας – Εθνική Ενόπλων για καλό σκοπό με άρωμα ΠΑΣ Λαμία

Η Μικτή Φθιώτιδας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα στο ΔΑΚ την Εθνική ενόπλων δυνάμεων των αστέρων του ΠΑΣ Λαμία και της Superleague σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με έντονο το κυανόλευκο χρώμα… 


Η ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε την αποστολή της Μικτής Ομάδας της Ε.Π.Σ.Φ. για τον φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στο Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ και ώρα 18.00 με σκοπό την δημιουργία «Ταμείου αρωγής ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή».
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
1 ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΛΛΑΝΑ
2 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
3 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
4 ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
5 ΡΟΜΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ
6 ΔΕΔΕΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Α. Ο. ΥΠΑΤΟΥ
7 ΜΑΛΛΙΣΟΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
8 ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΗΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
9 ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
10 ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
11 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΣΤΟΜΟ
12 ΡΙΖΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
13 ΜΑΛΛΙΣΟΒΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
14 ΠΑΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΤΕΩΡΑ
15 ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
16 ΣΕΤΤΟΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ
17 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Κ – 19  ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
18 ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ – 19  ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
19 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ – 19  ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
                                             
Την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων θα την συνοδεύσουν οι Ολυμπιονίκες ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ και ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ , οι προπονητές ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΥΖΑΣ , ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ,  ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ και ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΛΑΩΡΑΣ καθώς επίσης και ποδοσφαιριστές από ομάδες της Super League όπως ΚΩΤΣΙΡΑΣ – ΤΣΙΦΤΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ – ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ , ΒΕΡΓΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΑΡΗΣ , ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ – ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ ΑΕΚ , ΣΤΡΕΖΟΣ ΟΦΗ , ΚΑΡΕΛΗΣ ΠΑΟΚ , ΜΠΟΥΛΟΥΛΗΣ – ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΛΑΜΙΑ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή