Μεταγραφές
Προφορική συμφωνία με Άρη ο Σαράνοφ!
Πριν λίγο καιρό ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10.gr ανέφερε πως ο Σαράνοφ βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με το Sportime.gr να αναφέρει πως ο Σέρβος τερματοφύλακας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Άρη!
Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει
Στην Λαμία ενώ η χρονιά ολοκληρώνεται, σχεδιασμός δεν έχει γίνει και αυτό φέρνει στην έξοδο από την ομάδα, τον Σαράνοφ.
Ο γκολκίπερ της ομάδας, σύμφωνα με τη στήλη «παρασκήνια» του Sportime, ζήτησε το ποσό των 100.000 ευρώ περίπου για να παραμείνει στην ομάδα.
Ωστόσο, φέρεται να έχει πάρει αρνητική απάντηση, καθώς εκκρεμούν άλλα προβλήματα στον σύλλογο. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Μάκης Χάβος θα παραμείνει στον σύλλογο και του χρόνου και έτσι δεν μπορεί να γίνει σχεδιασμός.
Αποτέλεσμα είναι κάποιοι παίκτες που έχουν προτάσεις, να τις αποδέχονται. Αυτό φαίνεται πως έκανε και ο Σαράνοφ, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Άρη.
Το ερώτημα είναι γιατί δεν τελειώνουν βέβαια με την περίπτωση Χάβου στην ομάδα της Φθιώτιδας. Και η στήλη… αναρωτιέται αν ο προπονητής ζητά πολλά ή απλά περιμένει να… αδειάσει ένας πάγκος σε άλλη ομάδα, για να αποχωρήσει…
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο


Το βλέμμα αρκετών ομάδων έχουν τραβήξει οι Βασίλης Ντότης και Χρυσόστομος Στάγκος, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη φετινή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του monobala.gr, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου βρίσκονται ήδη στο μεταγραφικό «ραντάρ» αρκετών ομάδων, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να συγκεντρώνει η περίπτωση του Χρυσόστομου Στάγκου, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να φέρεται πως απασχολεί ομάδες της Super League 2, οι οποίες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε σταθερές και ώριμες εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία, δείχνοντας σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του και κερδίζοντας πόντους με τις επεμβάσεις και την αγωνιστική του συνέπεια.
Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Ντότης αποτέλεσε επίσης ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν για την ομάδα της Φθιώτιδας, με τις εμφανίσεις του να μην περνούν απαρατήρητες από συλλόγους που αναζητούν νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.
Όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα «θερμό» για τους δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, με το ενδιαφέρον γύρω από τα ονόματά τους να αυξάνεται συνεχώς όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16
-




Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία
-




Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-





Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Στα χέρια των ομάδων η νέα προκήρυξη
-




Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση
-




62 χρόνια ΠΑΣ Λαμία: Μια ζωή γεμάτη ιστορία, πάθος και περηφάνια
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία














