Match Center
Μόνο κέρδος ο βαθμός..
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League, Αστέρας Τρίπολης και Λαμία μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που…ξεχάστηκε ήδη! Στους 30 βαθμούς πλέον η Λαμία, στην 8η θέση με ένα παιχνίδι περισσότερο από την Ξάνθη που έχει 29 βαθμούς.
Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και θεάματος η Λαμία είχε την κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη με το 0-0 να μην αλλάζει ως το τελευταίο σφύριγμα. Απολαυστικός και καθοριστικός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Σαράνοφ.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι ψάχνοντας το γκολ με τον Γιώργο Παράσχο να ρίχνει στη μάχη τον Αραβιδη στη θέση του Μανία θέλοντας να φρεσκάρει την επίθεση του.
Στο 48′ ο Καραμανος έσωσε την εστία του από επικίνδυνη σέντρα του Κάλτσα με Αραβιδη να έρχεται από πίσω του, με την Λαμία να απαντά στο 63′ με τον Καραμάνο ο οποίος πήρε μια κόντρα μέσα στην περιοχή του Αστέρα, έκανε και το. Σουτ με τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια…
Στο 71′ ο Μαρτίνεθ έκανε μια σέντρα από αριστερά ο Ιγκλέσιας πήρε την κεφάλια στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σαράνοφ. Ο Σέρβος τερματοφύλακας μάλιστα έσωσε την εστία του στις δύο τελευταίες καλές στιγμές των γηπεδούχων, αρχικά στο σουτ του Κώτσιρα στο 90′ και στην προσπάθεια του Αραβιδη με το στήθος στην τελευταία φάση του παιχνιδιού στο 93ο λεπτό.
Το 0-0 αφήνει ικανοποιημένες τις δύο ομάδες με την Λαμία την επόμενη αγωνιστική, την 1η Απριλίου να υποδέχεται τον Πανιώνιο, τρεις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος):Αθανασιάδης, Κότσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (28′ Μαρτίνεζ), Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεθ, Καλστάς, Μανιάς.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0


Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” την Αναγέννηση Άρτας.
Ο ΠΑΣ Λαμία συνέχισε νικηφόρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας της Αναγέννησης Άρτας με 2-0 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», για τη 12η αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «κυανόλευκων».
Δυναμική εκκίνηση
Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ ζήτησε πέναλτι όταν ο Φράγκος δέχθηκε τράβηγμα από τον Γιαλεδάκη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Γκουντέλα να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 21’ η Αναγέννηση Άρτας είχε τη δική της καλή στιγμή, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Μανιώτης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γιαλεδάκης τη δεύτερη στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Στάγκος αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε.
Η καλύτερη φάση της Λαμίας ήρθε στο 23’ και μετατράπηκε σε γκολ: μια υποδειγματική συνεργασία από τον άξονα με Κουφιώτη – Φυτόπουλο – Βρέττα, κατέληξε στον Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος βρέθηκε σε ιδανικό σημείο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λαμία να έχει το προβάδισμα.
Δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη
Στο 51’ ο Φράγκος «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια. Ξεκίνησε από τα αριστερά, έκλεισε προς τον άξονα και με ένα δυνατό, μακρινό σουτ νίκησε τον Σταύρου για το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.
Ο ΠΑΣ Λαμία κράτησε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πανηγύρισε μια καθαρή και δίκαιη νίκη με 2-0.
MVP της αναμέτρησης
Αναμφίβολα ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε ντομπλέτα και οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη σημαντική επιτυχία.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία





















