Ακολουθήστε μας

Κύπελλο

Χάβος και του χρόνου στη Λαμία

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης των Φθιωτών στον 49χρονο κόουτς.

Υπάρχουν μαγικά ραβδάκια στις μέρες μας; Μια φορά, στη Λαμία δεν
βάζουν το χέρι τους στην…φωτιά, πως πράγματι δεν κυκλοφορούν τέτοιοι
είδους αντικείμενα κι ειδικότερα στους πάγκους. Και για αυτή την
αμφιβολία, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Μάκης Χάβος.

 


Βλέπετε, από την στιγμή που ο 49χρονος προπονητής ανέλαβε το τιμόνι
των Φθιωτών, κατάφερε να τους βάλει σε τροχιά ανάπτυξης και εννέα
αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, να τους διατηρεί
σταθερά σε τροχιά – παραμονής στη Super League.

Η Λαμία βρίσκεται στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Κρίνοντας από
την συχνότητα με την οποία ρίχνει βαθμούς στο σακούλι, σε συνδυασμό με
το καλό ποδόσφαιρο που παίζει, δείχνει πως διαθέτει όλο το «πακέτο»
προκειμένου να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής.

Ο κόουτς Χάβος πήρε μια ομάδα που δεν είχε δουλέψει ο ίδιος το
καλοκαίρι και με αργά, αλλά σταθερά βήματα, της έδωσε αγωνιστική
ταυτότητα και έκανε ακόμα και ολόκληρη την Ελλάδα να…μιλάει για πάρτι
της!

Όπως συνέβη μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στον θεσμό του
Κυπέλλου που και…σκόνη σήκωσε και αίσθηση προκάλεσε. Κι όλα αυτά φυσικά,
δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα από τον μεγαλομέτοχο
Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει να λέει τα καλύτερα για τον κόουτς
Χάβο στις ιδιαίτερες συζητήσεις του και να του πιστώνει σημαντικό
μερίδιο για την πορεία που διαγράφει η ομάδα του την τρέχουσα σεζόν.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε να προαναγγέλλει επί της ουσίας πως η
κοινή πορεία τους θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Είναι αυτό που
λένε πως ενδεκάδα και προπονητής που κερδίζει, δεν αλλάζει!  

Πηγή: marca-sl.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύπελλο

Το Κύπελλο Ερασιτεχνών κληρώνει στις 27/8 – Πότε ξεκινούν οι αγώνες

Το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας επιστρέφει και πάλι μετά από αρκετά χρόνια, με την ΕΠΟ να κάνει γνωστή την ημερομηνία της κλήρωσης.

Η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης & 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας περιόδου 2025-2026, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Αυγούστου και ώρα 12:30 στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή χωρίς φυσική παρουσία. Η διαδικασία της κλήρωσης θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΠΟ. Να αναφέρουμε ότι είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των ομάδων της Γ’ Εθνικής και προαιρετική για τους κυπελλούχους των ΕΠΣ που δεν παίζουν στην Γ’ Εθνική.

Η πρώτη φάση του κυπέλλου θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη φάση στις 14 Σεπτεμβρίου. Στις 14 Σεπτεμβρίου αρχίζει και το πρωτάθλημα για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οπότε όποια παιχνίδια δεν γίνουν για το κύπελλο στις 14 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά όλες οι φάσεις:

1η ΦΑΣΗ: Θα λάβουν μέρος οι 73 ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Γ ́ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και όσες Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ. δήλωσαν συμμετοχή και δεν παίζουν στη Γ’ Εθνική. Οι ομάδες θα κατανεμηθούν σε γκρουπ με γεωγραφικά κριτήρια, προκειμένου να μην υπάρχουν μεγάλες μετακινήσεις. Θα πραγματοποιηθεί κλήρωση από την οποία θα προκύψουν αντίστοιχα ζευγάρια. Στα γκρουπ με ζυγό αριθμό ομάδων θα κληρωθούν όλες οι ομάδες. Στα γκρουπ με μονό αριθμό ομάδων μία (1) ομάδα θα προκριθεί άνευ αγώνα και οι υπόλοιπες ομάδες θα κληρωθούν μεταξύ τους. Οι αγώνες που θα προκύψουν θα είναι μονοί.

2η ΦΑΣΗ: Θα συμμετέχουν οι ομάδες που προκρίθηκαν από την 1η Φάση και οι ομάδες που προκρίθηκαν άνευ αγώνα. Οι ομάδες θα κατανεμηθούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και θα κληρωθούν όσα ζευγάρια απαιτούνται, ώστε να προκριθούν στην 3η Φάση τριάντα δύο (32) ομάδες. Οι αγώνες που θα προκύψουν θα είναι μονοί. Προκρίνονται : τριάντα δύο (32) ομάδες.

3η ΦΑΣΗ: Θα συμμετέχουν οι ομάδες που προκρίθηκαν από την 2η Φάση καθώς και οι ομάδες που προκρίθηκαν άνευ αγώνα . Σύνολο Ομάδων τριάντα δύο (32). Οι ομάδες θα κατανεμηθούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και μετά από κλήρωση θα προκύψουν δεκαέξι (16) ζευγάρια, από τα οποία μετά από μονούς αγώνες θα προκριθούν δέκα έξι (16) νικήτριες Ομάδες. Σύνολο αγώνων : δέκα έξι (16). Συνολικά προκρίνονται δέκα έξι (16) ομάδες.

4η ΦΑΣΗ: Συμμετέχουν οι δέκα έξι (16)) ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η Φάση. Οι ομάδες θα κατανεμηθούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και μετά από κλήρωση θα προκύψουν οκτώ (8) ζευγάρια, από τα οποία μετά από μονούς αγώνες θα προκριθούν οκτώ (8) νικήτριες Ομάδες . Γηπεδούχος Ομάδα θα είναι αυτή που κληρώνεται πρώτη. Σύνολο αγώνων: οκτώ (8). Προκρίνονται : οκτώ (8) ομάδες.

5η ΦΑΣΗ (Προημιτελική): Συμμετέχουν οι οκτώ (8) ομάδες που προκρίθηκαν από την 4η Φάση. Μετά από κλήρωση θα προκύψουν τέσσερα (4) ζευγάρια, από τα οποία μετά από μονούς αγώνες θα προκριθούν τέσσερις (4) νικήτριες Ομάδες. Σύνολο αγώνων: τέσσερις (4) . Προκρίνονται : τέσσερις (4) ομάδες.

6η ΦΑΣΗ (Ημιτελική): Συμμετέχουν οι τέσσερις (4) ομάδες που προκρίθηκαν από την 5η Φάση. Μετά από κλήρωση θα προκύψουν δύο (2) ζευγάρια, από τα οποία μετά από μονούς αγώνες θα προκριθούν δύο (2) νικήτριες Ομάδες. Σύνολο αγώνων: δύο (2) . Προκρίνονται : δύο (2) ομάδες Μετά από την κλήρωση των Ομάδων που συμμετέχουν στην 4η Φάση θα πραγματοποιηθεί η ανάπτυξη των ζευγαριών για την 5η Φάση (Προημιτελική) και την 6η Φάση (Ημιτελική), καθώς και της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του Τελικού.

Στην 1η, 2η 3η και 4η Φάση που οι αγώνες είναι μονοί εάν το αποτέλεσμα του αγώνα δεν αναδεικνύει νικητή, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι, χωρίς παράταση. Στην 5η και 6η Φάση που επίσης οι αγώνες είναι μονοί , εάν το αποτέλεσμα του αγώνα δεν αναδεικνύει νικητή, τότε εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 6α του Κ.Α.Π. (ημίωρη παράταση και πέναλτι). Στην ΚΥΠΕΛΟΥΧΟ ΕΛΛΑΔΑΣ θα απονεμηθεί κύπελλο και πενήντα (50) μετάλλια για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της. Στη δεύτερη ομάδα θα απονεμηθούν πενήντα (50) μετάλλια. Αναμνηστικά επίσης θα δοθούν στους διαιτητές και στον MVP του τελικού αγώνα. Επίσης στη νικήτρια ομάδα καθώς και στη φιναλίστ, θα δοθεί χρηματικό έπαθλο.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή