Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Πολλά τα προβλήματα στον Άρη…

Ο άξονας είναι αυτός που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τον Σάββα Παντελίδη εν όψει του αγώνα με τη Λαμία, λόγω των ερωτηματικών που συνεχίζουν να υπάρχουν.


Σιώπης και Γιουνές παραμένουν αμφίβολοι για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (14/01). Εχουν βέβαια πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή, όμως ο Παντελίδης είναι υποχρεωμένος να έχει έτοιμα και τα εναλλακτικά πλάνα του.  Αμφίβολος και ο Διαμαντόπουλος ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Οι επιλογές του 53χρονου τεχνικού για τα χαφ και την επίθεση είναι συγκεκριμένες. Ακόμα δεν έχει δείξει μία ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα. Στην όση τακτική έκανε όμως αυτές τις μέρες, τουλάχιστον για τα χαφ έδειξε να έχει στο μυαλό του τον Λευτέρη Ιντζόγλου.

Ακόμα βέβαια υπάρχει η επιλογή του Κολάσο και από τη στιγμή που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τυπικές λεπτομέρειες για τη διακοπή του δανεισμού του. Αν μείνει μέχρι τη Δευτέρα θα είναι και αυτός διαθέσιμος και έχει τις δικές του πιθανότητες. Η παρουσία του Ιντζόγλου όμως θα σημαίνει ότι θα υπάρχει στο κέντρο και ένας παίκτης που θα λειτουργεί πιο ανασταλτικά, δίπλα στον δημιουργικό Ματίγια. Κάτι που χρειάζεται ειδικά στον άξονα.

Οσον αφορά την επίθεση, εάν ο Γιουνές δεν είναι έτοιμος για την ενδεκάδα αυτό θα σημαίνει ότι ο Ντιγκινί θα προωθηθεί στην κορυφή και φανέλα βασικά θα πάρει ο Νίκο Μαρτίνες.


Πηγή

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

Με νίκη μένει στο κόλπο παραμονής, με Χ2 βυθίζεται / ΠΑΣ Λαμία – Athens Kallithea 20:00

Lamia-kallithea

Ο «τελικός» παραμονής ανάμεσα σε Λαμία και Athens Kallithea (5/4, 20:00 Cosmote Sport 1HD / Lamia Polis 87,7) είναι η αναμέτρηση που «κλέβει την παράσταση» από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Out (θέσεις 9-14) του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθούν σε δύο… δόσεις (ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό την Κυριακή 6/4 στις 17:00).

Στο άλλο ματς του σημερινού πρώτου «πιάτου», Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μιας κι αν υπάρξει ομάδα που θα την κατακτήσει θα βρεθεί «αγκαλιά» με την παραμονή.

Ο χαμένος… χάνεται

Από ισοπαλίες προέρχονται στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, Λαμία και Athens Kallithea.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου πήρε το 1-1 στις Σέρρες, ενώ εκείνη του Στέλιου Μαλεζά έσωσε στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας υποδεχόμενη τον Βόλο (1-1).

Αμφότερες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και κυνηγούν τον Βόλο, επομένως, η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι υψίστης σημασίας, καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν… βολεύει καμία.

Όλα για τη νίκη

Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα ανοίξουν το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play out (5/4, 17:00 Nova Sports 2).

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (με διπλό στο Αγρίνιο), δείχνοντας πως δε θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι Βοιωτοί φιλοξενούν τον Πανσερραϊκό, τον οποίο είχαν κερδίσει με 1-0 λίγο μετά την Πρωτοχρονιά.

Τα «λιοντάρια» του Χουάν Φεράντο δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ουραγού Λαμίας στην πρεμιέρα για να αποσπαστούν από την τελευταία δυάδα, επομένως κάθε βαθμός είναι καλοδεχούμενος ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή