Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Εξετάζει Βίτορ η Λαμία

Την περίπτωση του Πέδρο Βίτορ προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της εξετάζει η διοίκηση της Λαμίας.

Σε αναζήτηση παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται στην θέση του εξτρέμ και θα κάνει την διαφορά βρίσκονται οι ιθύνοντες της Λαμίας.
Σύμφωνα
με την εφημερίδα Sportime μία από τις περιπτώσεις, που εξετάζουν για
την συγκεκριμένη θέση οι «κυανόλευκοι» είναι αυτή του Πέδρο Βίτορ, o
οποίος έχει προταθεί στην ομάδα της Φθιώτιδας.
Ο
παίκτης ανήκει στην ΑΕΚ και σε περίπτωση που αποκτηθεί από το
στερεοελλαδίτικο συγκρότημα, αυτό θα γίνει μέσω δανεισμού. Παράλληλα δεν
αποκλείεται σε περίπτωση που από το ρόστερ της Λαμίας αποχωρήσουν οι
Μαστούρ και Καραγκούνης, οι «κυανόλευκοι» να κινηθούν για την απόκτηση
και δεύτερου εξτρέμ.
Πηγή:sdna.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή