Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Κυανόλευκος ο Βιγιάλμπα με τις ευχές του Μπερτόλιο….

Όπως αναμενόταν η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Λεονάρντο Βιγιάλμπα ο οποίος έρχεται να βοηθήσει την ομάδα μας με ιδιαίτερες…..συστάσεις.

Ο Βιγιάλμπα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λαμίας τόνισε πως ο Μπερτόλιο του είπε τα καλύτερα για την ομάδα γεγονός που συνέβαλε θετικά στο να φορέσει τα κυανόλευκα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 25χρονο (29/11/1994) Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα ο οποίος φέτος είχε 6 συμμετοχές με τη Σέντραλ Κόρδοβα (ομάδα πρώτης κατηγορίας Αργεντινής), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Σαρμιέντο.

Τη σεζόν 2015-16, ο Βιγιάλμπα είχε αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πανιώνιο.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από χρόνια στην Ελλάδα και που βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας και την ευχαριστώ πολύ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά εδώ. Εύχομαι να έχω υγεία και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε φίλοι και με τον Μπερτόγλιο και μου έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο της και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Μαγκλάρας!

Την θέση κάτω από τα γκολποστ θωρακίζει ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Μαγκλάρα.

Ο 25χρονος πορτιέρο  έμεινε ελεύθερος από την Ένωση 2010 και υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του. Μάλιστα έχει κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πρόοδο Ρωγών.

Τέλος υπενθυμίζουμε πως ο Μαγκλάρας είχε αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής με τον Αστέρα Σταυρού.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές κινήθηκαν μεθοδικά προκειμένου να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα που είχε προκύψει και τελικά ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα κυανόλευκα!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή