Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Ο Ζαχαριάδης στο Λαμία – Αστέρας Τρίπολης

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής λοιπόν, ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας, την Δευτέρα 27/1 στις 20:00 τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, με βοηθούς τους Δημόπουλο και Αϊναλή από την Φλώρινα και τη Μακεδονία αντίστοιχα.

Τέταρτος θα είναι ο Δραγούσης από το Κιλκίς, ενώ διαιτητής VAR θα είναι ο Ευαγγέλου από την Αθήνα με AVAR τον Φωτιάδη από την Καστοριά!

Αναλυτικά οι ορισμοί:


Σάββατο 25/1

19:30 Λάρισα – Παναθηναϊκός: Βρέσκας (Απτόσογλου, Κόλλιας, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Σιδηρόπουλος, Κοτσάνης)

Κυριακή 26/1

15:00 Ξάνθη – ΟΦΗ: Παπαδόπουλος (Νικολαΐδης, Πάτρας, 4ος Τάσης, VAR: Σέζος, Σπυρόπουλος)

15:00 Πανιώνιος – Ατρόμητος: Τζοβάρας (Ακρίβος, Φωτόπουλος, 4ος Γκάμαρης, VAR: Φωτιάς, Σάββας)

17:15 Παναιτωλικός – Άρης: Διαμαντόπουλος (Μπούξμπαουμ, Σαμοΐλης, 4ος Μαλούτας, VAR: Μανούχος, Δημόπουλος Μ.)

19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Γιουγκ (Ζούνιτς, Βιντάλι, 4ος Καραντώνης, VAR: Κουμπαράκης, Κουρομπύλια)

Δευτέρα 27/1

18:00 ΠΑΟΚ – Βόλος: Κουτσιαύτης (Τζιώτζιος, Σίπκας, 4ος Πουλικίδης, VAR: Τζήλος, Καλαμπόκης)

20:00 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Ζαχαριάδης (Δημόπουλος Ν., Αϊνάλης, 4ος Δραγούσης, VAR: Ευαγγέλου, Φωτιάδης)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Επιβεβαίωση: Ολοκληρώθηκε το ραντεβού – Τέλος ο Βόκολος από τον ΠΑΣ Λαμία

Προς επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ σχετικά με το επικείμενο ραντεβού ανάμεσα σε ΠΑΣ Λαμία και Λεωνίδα Βόκολο οι εξελίξεις ήταν άμεσες με τον έμπειρο τεχνικό να αποτελεί παρελθόν από τους κυανόλευκους.

Στο χθεσινό “Διπλό Μαρκάρισμα” σας ενημερώσαμε πως μέσα στην εβδομάδα αναμενόταν το ραντεβού των δύο πλευρών προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Αυτό συνέβη σήμερα, με τις δύο πλευρές να μην έρχονται σε συμφωνία και η συνεργασία να τελειώνει κάπου εδώ.

Ο λόγος όπως σας είχαμε ενημερώσει δεν είναι οικονομικής φύσεως, αφορούσε κυρίως το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν, με τις δύο πλευρές να έχουν διαφορετική άποψη και το διαζύγιο να έρχεται αναπόφευκτα…

Ο Λεωνίδας Βόκολος ανέλαβε τις τύχες της Λαμίας, στις 14 Φεβρουαρίου του 2023, αντικαθιστώντας στην τεχνική της ηγεσία,Σάββα Παντελίδη και εκεί βρήκε μια ομάδα που αποτελούσε το απόλθυτο φαβορί στα μάτια του κόσμου, για τον υποβιβασμό στη Super League 2.

Συνολικά, ο Βόκολος κάθισε στον πάγκο της Λαμίας, συνολικά σε 50 επίσημες αναμετρήσεις, μετρώντας 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 23 ήττες (9 στα play offs)

Ο διάδοχος του Βόκολου

Μπορεί το διαζύγιο να ήρθε σήμερα, σε αντίθεση με τα όσα προέκυπταν από το ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα σχετικά με κοινή πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας, ωστόσο οι κυανόλευκοι δεν θα βγουν ξαφνικά στην αγορά για προπονητή…

Υπάρχει η σχετική λίστα με τους διαθέσιμους προπονητές που κρίνεται πως ταιριάζουν στο project που σκέφτονται οι κυανόλευκοι τη νέα σεζόν και πλέον θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται οι περιπτώσεις αυτές.

Ανάμεσα τους ονόματα από την ελληνική αγορά κυρίως, με γνώση του πρωταθλήματος ωστόσο είναι ακόμη πολύ νωρίς να αναφερθούμε συγκεκριμένα….

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή