Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ για τον αγώνα της 21ης Αγωνιστικής της Super League 2019-2020, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, τη Δευτέρα 27/1/2020 και ώρα 20:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της τα εξής:

Εισιτήρια θα διατίθενται:

Την Παρασκευή 24/1 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 12:00 με 17:00.

Το Σάββατο 25/1 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 14:00.

Την Δευτέρα 27/1 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 17:00 και από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ από τις 17:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η τιμή των εισιτηρίων σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) ορίζεται στα 10€

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή ορίζεται στα 15€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή τα 5€.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Εισιτήρια του αγώνα διατίθενται on line μέσω της Viva.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

Διεθνείς διαιτητές στα play outs / Ποιος θα διευθύνει το ΠΑΣ Λαμία – Βόλος

Φωτιάς, Παπαπέτρου και Ευαγγέλου επιλέχθηκαν για τα τρία παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Stoiximan Super League.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς της επόμενης εβδομάδας, όπου την Τετάρτη του Πάσχα υπάρχει δράση μόνο στα πλέι άουτ της Stoiximan Super League.

Το Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός (23/4, 18:00) θα σφυρίξει ο Φωτιάς (Δημητριάδης, Παπαδάκης, 4ος Κόκκινος, VAR: Σιδηρόπουλος, Κουμπαράκης.

Το Λαμία-Βόλος (23/4, 18:00) θα διευθύνει ο Παπαπέτρου (Πετρόπουλος, Καραγκιζόπουλος, 4ος Αλιάγας, VAR: Πολυχρόνης, Πουλικίδης).

Στο Καλλιθέα-Λεβαδειακός (23/4, 20:30) ορίστηκε ο Ευαγγέλου (Κομισοπούλου, Δέλλιος, 4ος Ματσούκας, VAR: Τζήλος, Τσέτσιλας).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή