Νέα από Ελλάδα
Λουτσέσκου: «Ποια Τσέλσι; Η… Λαμία! / Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Βαρέλα»


Πιο σημαντικό ήταν για τον ΠΑΟΚ το ματς πρωταθλήματος την Δευτέρα κόντρα στην ομάδα μας, παρά το χθεσινό με την Τσέλσι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη βαριά ήττα με 4-0 στο Λονδίνο.
Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο ματς με την Μπάτε στην Τούμπα, για το οποίο σημείωσε πως οι παίκτες του θα κάνουν σίγουρα το τέλειο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην αποβολή του Χατσερίδη και τη μη χρησιμοποίηση του Βαρέλα λόγω…. Λαμίας!
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι:
“Αυτό το παιχνίδι, δεν αντικατοπτρίζει καθόλου τη δυνατότητα πρόκρισης της ομάδας. Αυτό θα κριθεί σε δύο εβδομάδες. Δεν θα μας επηρεάσει καθόλου. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τη Λαμία, πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα και μετά ένα ακόμη, ενώ στη συνέχεια έρχεται και το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου στην έδρα μας. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μία απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο, επειδή μείναμε με δέκα παίκτες κι ενδεχομένως θα μπορούσε και ο δείκτης του σκορ να είναι μεγαλύτερος”.
Για την αποβολή του Χατσερίδη και τον Βαρέλα:
“Κράτησα εκτός τον Βαρέλα, για να τον προστατέψω, ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Λαμία. Το περασμένο Σάββατο τραυματίστηκε και δεν ήθελα να μπει κατευθείαν ρισκάροντας το οτιδήποτε. Ήθελα να δω πως θα κυλήσει και το παιχνίδι, με τον Βέρνμπλουμ σε αυτή τη θέση. Χρειάζεται σε εκείνο το σημείο να προφυλάξουμε τον Μαουρίσιο. Ήταν να παίξει 60-70 λεπτά, για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο. Ήταν καλύτερη ιδέα να μείνει ο Βέρνμπλουμ και να προστατευτεί ο Μαουρίσιο”.
Για το αν… αισιοδοξεί για την Τσέλσι, με φόντο την τελευταία αγωνιστική:
“Δεν θεωρώ ότι θα βοηθήσει εμάς η Τσέλσι, αλλά τον εαυτό της. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, έχει παίκτες με πολλές παραστάσεις και νομίζω ότι θα θέλουν να κερδίσουν. Έχουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο θα είμαστε τέλειοι κι αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε”.
Για το παιχνίδι με τη Λαμία και τις επιλογές που έχει:
“Είναι θέμα ανάλυσης του αντιπάλου και του τι έχουμε απέναντι μας. Σήμερα βρήκαμε απέναντι μας μία πολύ δυνατή ομάδα και ξέραμε ότι η πρόκριση θα παιζόταν σε ένα άλλο παιχνίδι. Για αυτό το λόγο, δώσαμε λίγο παραπάνω προσοχή στο παιχνίδι της Δευτέρας, έχουμε μετά ένα άλλο παιχνίδι και μετά την ΜΠΑΤΕ την Πέμπτη. Σίγουρα το ροτέισον μπορεί να βοηθήσει σε μερικές περιπτώσεις και έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν πράγματα”.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Με νίκη μένει στο κόλπο παραμονής, με Χ2 βυθίζεται / ΠΑΣ Λαμία – Athens Kallithea 20:00


Ο «τελικός» παραμονής ανάμεσα σε Λαμία και Athens Kallithea (5/4, 20:00 Cosmote Sport 1HD / Lamia Polis 87,7) είναι η αναμέτρηση που «κλέβει την παράσταση» από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Out (θέσεις 9-14) του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθούν σε δύο… δόσεις (ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό την Κυριακή 6/4 στις 17:00).
Στο άλλο ματς του σημερινού πρώτου «πιάτου», Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μιας κι αν υπάρξει ομάδα που θα την κατακτήσει θα βρεθεί «αγκαλιά» με την παραμονή.
Ο χαμένος… χάνεται
Από ισοπαλίες προέρχονται στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, Λαμία και Athens Kallithea.
Η ομάδα του Θανάση Στάικου πήρε το 1-1 στις Σέρρες, ενώ εκείνη του Στέλιου Μαλεζά έσωσε στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας υποδεχόμενη τον Βόλο (1-1).
Αμφότερες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και κυνηγούν τον Βόλο, επομένως, η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι υψίστης σημασίας, καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν… βολεύει καμία.
Όλα για τη νίκη
Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα ανοίξουν το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play out (5/4, 17:00 Nova Sports 2).
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (με διπλό στο Αγρίνιο), δείχνοντας πως δε θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι Βοιωτοί φιλοξενούν τον Πανσερραϊκό, τον οποίο είχαν κερδίσει με 1-0 λίγο μετά την Πρωτοχρονιά.
Τα «λιοντάρια» του Χουάν Φεράντο δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ουραγού Λαμίας στην πρεμιέρα για να αποσπαστούν από την τελευταία δυάδα, επομένως κάθε βαθμός είναι καλοδεχούμενος ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Mεταγραφικά: Κοντά σε συμφωνία με τον “Κομαντάντε” Τσάβες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Η ΑΙ δημιούργησε ένα “παλάτι” για τον ΠΑΣ Λαμία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
-
Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί όταν πας κόντρα στη λογική!
-
ΠΑΣ Λαμία: Στην έξοδο ο Βόκολος – Φαβορί ο Στάικος
-
Μεταγραφικά: Αποχωρούν από τον ΠΑΣ Λαμία Σαραμαντάς και Σιόβας
-
Μεταγραφικά: Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία ο Αντράντε / Κοντά στον αντικαταστάτη του οι κυανόλευκοι
-
Αποχαιρέτησε ο Βόκολος / Πρώτη προπόνηση Στάικου τη Τετάρτη
-
Μεταγραφικά: Φέρνει ξανά στην Ελλάδα τον Σαλβαδόρ Σάντσες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Μεταγραφικά: Συμφώνησε και έρχεται ο Τσάβες
-
Παπαϊωάννου: «Χάσαμε τρία καθοριστικά ματς και νικήσαμε τον Παναθηναϊκό… Τι σου είναι το ποδόσφαιρο…»
-
Μεταγραφικό ban από τη FIFA! Απαγόρευση μεταγραφών για 3 περιόδους!
-
“Γκάζια” Παπαϊωάννου στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία!
-
Τόσα χρήματα πήρε η Λαμία για Φουρτάδο!
-
Θλίψη! Έφυγε στα 33 του ο Ματίας Ακούνια!
-
Μεταγραφικά: “Περιμένει κάτι καλύτερο ο Σόρια”
-
Μεταγραφικά: “Φεύγει για το εξωτερικό ο Γκοτζαμανίδης – Κλείνει Σομποτσίνσκι”
-
Δεν υπάρχει “δεν θέλω”, υπάρχει “δεν μπορώ” / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ 0-2
-
ΠΑΣ Λαμία: Χωρίς Κλωναρίδη αλλά με τις υπόλοιπες μεταγραφές κόντρα στην Καλλιθέα
-
Μεταγραφικά: “Στην έξοδο Ραντόνια και Μπίκοφ”
-
“….τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε…”