Ροή Ειδήσεων
ΕΠΣΦ: Επιστρέφει στην προεδρία ο Κ. Σακελλάρης με απόφαση Διαιτητικού Δικαστηρίου


Επιστρέφει στην προεδρία της ΕΠΣ Φθιώτιδας ο Κωνσταντίνος Σακελλάρης.
Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ένωσης, είχε προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της πρόσφατης απόφασης της Ένωσης με την με την οποία έγινε η αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου και τοποθετήθηκε πρόεδρος ο Μιχάλης Κορδολαίμης. Είχε προηγηθεί πρόταση μομφής από επτά μέλη.
Την προσφυγή του Κ. Σακελλάρη στήριξαν τα μέλη του συμβουλίου της Ένωσης και το Σωματείο «Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας».
Η συνεδρίαση που είχε γίνει στις 14/1 ήταν επεισοδιακή. Αίσθηση είχε προκαλέσει η παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου που σύμφωνα με όσα υποστήριζαν οι άνθρωποι της ΕΠΣ ενεργούσε για λογαριασμό της ΑΕΚ.
Σύμφωνα, με τον Κ. Σακελλάρη υπήρχαν 35 σωματεία που είχαν μεμφθεί τους «7» ενώ για τον Γιάννη Παπαδόπουλο είχε καταγγείλει ότι… «τον έχω μηνύσει, με έχει απειλήσει μαζί με το παιδί μου στο Ολυμπιακό Στάδιο, μου έχει τηλεφωνήσει και μου έχει πει ότι θα με βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι και θα με σκοτώσει και όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται».
H ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Απέρριψε την από 24.01.2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 3288/24.01.2020 προσφυγή ως απαράδεκτη ως προς τους δεύτερο, τρίτο, τέταρτο και πέμπτη εκ των προσφευγόντων α)Κωνσταντίνο ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ του Παναγιώτη, β΄) Θωμά ΣΙΑΠΠΑ του Γεωργίου, γ΄) Δημήτριο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ του Κωνσταντίνου, δ΄) Καλλιόπη ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ του Ιωάννη, όλους κατοίκους Λαμίας.
Δέχθηκε την ίδια ως άνω προσφυγή (3288/24.01.2020) ως προς το πρώτο εκ των προσφευγόντων, εδρεύον στη Λαμία και εκπροσωπούμενο νόμιμα αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ» ΚΑΤΑ των: α΄) Εδρεύουσας στη Λαμία και εκπροσωπούμενης νόμιμα αθλητικής ένωσης (σωματείου) με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ», β΄) Ευαγγέλου ΑΣΗΜΩΤΟΥ του Δημητρίου, κατοίκου Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, γ΄) Παναγιώτη ΖΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ του Χαραλάμπου, κατοίκου Λαμίας, δ΄) Μιχαήλ ΚΟΡΔΟΛΕΜΗ του Κωνσταντίνου, κατοίκου Μεγάλης Βρύσης Φθιώτιδας, ε΄) Δημητρίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ του Μιχαήλ, κατοίκου Αταλάντης Φθιώτιδας, στ΄) Αναστασίου ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ του Δημητρίου, κατοίκου Μώλου Φθιώτιδας ζ΄) Γεωργίου ΦΑΦΟΥΤΗ του Λουκά, κατοίκου Λαμίας και η΄) Χρήστου ΦΑΦΟΥΤΗ του Ευσταθίου, κατοίκου Λαμίας.
Αναγνώρισε την ακυρότητα της από 14.01.2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας», που αποτυπώθηκε στο υπ’ αριθμ. 382/14.01.2020 πρακτικό, περί ανακατανομής (αναδιάρθρωσης) των θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Γ’ Εθνική: Την Παρασκευή στις 13:00 η κλήρωση των Play Offs


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


















