



Match Center
Η Λαμία ήθελε ο Παπαδόπουλος όχι! / Λαμία – ΑΕΛ 0-0
Σε ένα παιχνίδι που η Λαμία ήθελε τη νίκη για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από ένα μήνα ο βαθμός της ισοπαλίας αφήνει μοιρασμένες εντυπώσεις για τις δύο ομάδες. Ανακάλυψε πέναλτι στο 75′ ο Παπαδόπουλος το πήρε πίσω ο VAR Σέζος.
Η Λαμία έβγαλε διάθεση στο παιχνίδι της να επιστρέψει στις νίκες όμως δεν πήρε βοήθειες από τον πάγκο, βασικοί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε κακή μέρα και το 0-0 αφήνει παραπονεμένη τη Λαμία κυρίως για την ανεκδιήγητη διαιτησία του Παπαδόπουλου ο οποίος ήταν εντελώς εκτός κλίματος.
Έτσι ξεκίνησαν
Με το αγαπημένο του 4-2-3-1 και τους Θεοδωρόπουλο, Βύντρα, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρα, Βιγιάλμπα, Μπεχαράνο, Δημούτσο, Ταϊρόν, Καραμάνο και Μπιανκόνι παρέταξε την Λαμία ο Άκης Μάντζιος με τον τεχνικό της ομάδας μας να αφήνει εκτός 18αδας τους Σασσί και Σάλιακα για λόγους τακτικής, αφήνοντας στον πάγκο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Από την άλλη ο Μιχάλης Γρηγορίου κατέβασε την ομάδα του με 3-5-2 και τους Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Παπάζογλου, Μούζεκ, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Μπέρτο, Κάτσε, Γκαζάλ και Βινίσιους.
Είχε ρυθμό δεν είχε φάσεις
Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού Λαμία και ΑΕΛ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να δημιουργήσουν φάσεις απέναντι στις δύο εστίες, η Λαμία ήλεγχε το ρυθμό της αναμέτρησης αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε την μεγάλη στιγμή. Στο 5′ ο Ταϊρόν δοκίμασε μια διαγώνια σέντρα σουτ από αριστερά με την μπάλα να περνά απευθείας άουτ. Ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΛ πάτησε για πρώτη φορά στην περιοχή της Λαμίας με τον Ουάρντα ύστερα από κάθετη ου Βινίσιους να σουτάρει ψηλά άουτ. Στο 8′ νέο σουτ από τον Βινίσιους, μπλόκαρε την μπάλα ο Θεοδωρόπουλος.
Η Λαμία είχε την καλύτερη στιγμή της στο 1ο ημίχρονο στο 18ο λεπτό με τον Βάντερσον να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Κρίστινσον. Στο 22′ σουτ του Βινίσιους από θέση μέσα αριστερά, με τον Θεοδωρόπουλο να πέφτει και να μπλοκάρει.
Στο 23′ ακόμη μια καλή στιγμή για την Λαμία με τον Βιγιάλμπα να σεντράρει από αριστερά και τον Κρίστινσον να μαζεύει με υπερένταση την μπάλα, με τους φιλοξενούμενους πριν την ανάπαυλα να έχουν ακόμη δύο καλές στιγμές με τον Ουάρντα να σουτάρει στο 25′ και το 35′ και τον Θεοδωρόπουλο να μαζεύει και τις δύο φορές.
Μπήκε φουριόζα η Λαμία στην επανάληψη λίγο έλειψε να το “τινάξει” στον αέρα ο Παπαδόπουλος
Στην επανάληψη η Λαμία μπήκε πιο δυνατά και στο 53′ άγγιξε το 1-0 όμως το σουτ του Καραμάνου μέσα από την περιοχή κατέληξε κόρνερ από τις γροθιές του Κρίστινσον. Δύο λεπτά μετά και πάλι κοντά στο γκολ η Λαμία με τον Σκόνδρα να σεντράρει γλυκά στη μικρή περιοχή με τους Καραμάνου και Μπιανκόνι να μην προλαβαίνουν την προβολή για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον. Οι κυανόλευκοι συνέχισαν την πίεσή τους στην άμυνα των “βυσσινί” και στο 59 ο Δημούτσος έβγαλε μόνο του τον Μπιανκόνι από δεξία, αυτός έκανε την σέντρα σουτ με τον Ζίζιτς να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 63′ μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα να κάνει το 0-1, με τον Ουάρντα να κάνει το γέμισμα από αριστερά, αλλά το πλασέ του Παπάζογλου πάνω στην κίνηση περνάει ελάχιστα άουτ με την ΑΕΛ να απαντά στις ευκαιρίες της Λαμίας.
Ο διαιτητής Παπαδόπουλος λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα στη φάση του 73ου λεπτού όπου ανακάλυψε πέναλτι σε πέσιμο του Μπέρτου από τον Ρόμανιτς σε μία φάση στην οποία βρισκόταν πολύ κοντά με το ριπλέι αλλά και τον VAR στην πορεία να τον διαψεύδουν αφού ο Σέζος υπέδειξε φάουλ εκτός περιοχής.
Στο 81′ νέα καλή φάση για την ΑΕΛ, με τον Παπάζογλου να γυρίζει από τα αριστερά και τον Θεοδωρόπουλο να διώχνει πέφτοντας προ του Νούνιτς…
Η Λαμία στο 89′ χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Καραμάνο να στρώνει στον Νιάσσε ο οποίος από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής σούταρε εκτός εστίας και το 0-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Παπαδόπουλου.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (81′ Βασιλόγιαννης), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Ταϊρόν (80′ Νιάσσε) , Καραμάνος Μπιανκόνι (66′ Ρόμανιτς)
ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Παπάζογλου, Μούζεκ, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Κάτσε, Γκαζάλ, Βινίσιους (62′ Τόρζε)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0


Με γκολ στο 81ο λεπτό, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και ένταση μέχρι το τέλος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 7ο λεπτό, ο Σαμάντας εκμεταλλεύτηκε αναμπουμπούλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κοντινή προσπάθεια πλασαρε με τον Στάγκο να μπλοκάρει!
Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει στην πρωτοβουλία των κινήσεων του ΑΟΤ, ο οποίος στο 25’ είχε καλή στιγμή, όταν ο Παπαδάκος έβγαλε κάθετη πάσα στον Κακαμή, εκείνος γύρισε εντός περιοχής, όμως η φάση σταμάτησε ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βασιλιάς δοκίμασε σουτ από τα όρια της περιοχής, με τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 36’ τα Τρίκαλα απείλησαν εκ νέου, με τον Άνθη να βγαίνει τετ-α-τετ απέναντι στον Στάγκο, όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας κράτησε το μηδέν με μεγάλη επέμβαση.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Λαμία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41’, όταν σε αντεπίθεση δύο εναντίον δύο, ο Φράγκος έδωσε στον Τσιάκα, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαζαρίνα σε τετ-α-τετ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά. Στο 49’ ο Αλτάνης γύρισε από δεξιά προς τον Φράγκο, όμως ο Λαζαρίνας μπλόκαρε. Στο 62’ ο Άνθης έκανε επικίνδυνο γύρισμα από αριστερά, με τον Γιώτη να απομακρύνει σωτήρια.
Η Λαμία άγγιξε την ισοφάριση στο 72’, όταν ο Ντότης σούταρε από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής, αλλά ο Λαζαρίνας απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 78’ υπήρξε ένταση, όταν ο Ντότης μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Λαζαρίνα, όμως στην επαφή τους ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Λαμίας για θέατρο, προκαλώντας διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
Τελικά, στο 81ο λεπτό, ο Αντερέμι βρήκε δίχτυα και έδωσε τη νίκη στα Τρίκαλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.
Έτσι, ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα να πληρώνει την αστοχία της στις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία




















