Κύπελλο
Ολυμπιακός: Αχίλλειος πτέρνα το δεξί άκρο της άμυνας / Μπήκε ο Λάζαρος


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού τη Δευτέρα (10/2), ενώ ο Μπρούνο Γκασπάρ ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.
Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και στρέφει την προσοχή του στη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου γύρου με τη Λαμία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αν και η ατμόσφαιρα στους ερυθρόλευκους είναι βαριά λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη ο Χιλάλ Σουντανί, το ευχάριστο στην προπόνηση της Δευτέρας (10/2) είναι ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος γυμνάστηκε κανονικά κι επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Απρόοπτο όμως προέκυψε και με τον Μπρούνο Γκασπάρ.
Ο Ανγκολέζος με καταγωγή από την Πορτογαλία δεξιός μπακ του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και συγκεκριμένα μία σύσπαση. Είναι λογικό ότι ο ποδοσφαιριστής βγήκε εκτός προπόνησης και, προληπτικά και μόνο, δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ομάρ και τη δυσκολία του Τοροσίδη (είχε ενοχλήσεις στη γάμπα τις προηγούμενες ημέρες) να μπει στο πρόγραμμα, ο Μαρτίνς πονοκεφαλιάζει τρομερά για το δεξί άκρο της άμυνας, για το παιχνίδι της Τετάρτης.
Τέλος ο Μπρούνο, που βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός, ακολούθησε το δικό του ατομικό πρόγραμμα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Κύπελλο
Νέα εποχή στο Κύπελλο Ελλάδας: Φάση ομίλων στα πρότυπα του Champions League


Extreme makeover στο φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΕΠΟ να προχωράει σε σαρωτικές αλλαγές για να το κάνει πιο ανταγωνιστικό, θυμίζοντας τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Το SDNA έχει το ρεπορτάζ…
Ο Μάκης Γκαγκάτσης παρουσίασε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου το προτεινόμενο νέο φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, το οποίο αλλάζει ολοκληρωτικά.
Δεν πρόκειται άλλωστε για μία απλή αναβάθμιση, αλλά για ένα… σάρωμα στη μέχρι πρότινος δομή του, στα πρότυπα του δοκιμασμένου μοντέλου των διοργανώσεων της UEFA, όπου θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Superleague και ενιαία βαθμολογία.
Θα υπάρχει προκαθορισμένη αγωνιστική ανάπτυξη μέχρι και τον τελικό με βάση την κατάταξη της League Phase, αλλά και επιβράβευση του επιθετικού ποδοσφαίρου στα κριτήρια ισοβαθμίας.
Αξιοσημείωτο φυσικά κι ότι για πρώτη φορά θα υπάρχουν μονοί αγώνες στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται στο νέο Κύπελλο Ελλάδας:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η δική μας 21η Μαΐου… (pics & vids)
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Λαμία: Τα σενάρια υποβιβασμού – Πώς μπορεί να βρεθεί τη Δευτέρα στη Super League 2
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Μετ’ εμποδίων το φινάλε για τη Λαμία κόντρα στην Athens Καλλιθέα
-
Δοκιμές, ευκαιρίες και αναπόφευκτη ήττα… παραμονής / ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 1-3
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Γ’ Εθνική: Είδε το ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΕ Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος