Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Λαμία – 17/02: Άγιος Λουκάς, ΔΗΠΕΘΕ, ΠΕΛ, ΛΑΡΚΟ, κτλ, κτλ… / O “καβρός” σχολιάζει την τοπική επικαιρότητα…

Η νέα στήλη του Lamianow που δεν μασάει τα λόγια της

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ηυπόθεση του Αγίου Λουκά θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό απ’ ότι φαίνεται. Στασινός δηλώνει-Σταυρογιάννης διαψεύδει. Μήπως θα ήταν καλύτερο να βγούνε τα χαρτιά επάνω στο τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου ώστε να μάθει και ο δημότης ποιος από τους δύο λέει την αλήθεια;

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος λουκας 370.000 lamianow


Αλήθεια με εκείνη την υπόθεση – μαύρη τρύπα – του ΔΗΠΕΘΕ τι έγινε τελικά; (τι πάω και θυμάμαι τώρα)


Αποτέλεσμα εικόνας για δηπεθε lamianow


ΗΛΑΡΚΟ πάει για πούλημα (υπό προϋποθέσεις) ή λουκέτο. Μήπως και η ΠΕΛ καταλήξει κάπως έτσι; Άλλωστε δεν ασχολείται και κανένας με την «καυτή πατάτα»…


Αποτέλεσμα εικόνας για λαρκο lamianow


Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι την ΠΕΛ μπορούμε να την κάνουμε και δομή «φιλοξενίας» μεταναστών, αν φυσικά αφήσουν τα μεταλλικά κτήρια στην θέση τους οι γύφτοι (συγνώμη ΡΟΜΑ). Θα πάρει και τα ανταποδοτικά χρήματα ο Δήμος, θα καλυφτεί και η χασούρα από τον Άγιο Λουκά, θα αποκτήσει και τουρισμό (επενδυτές αν προτιμάτε) η Λαμία!


Αποτέλεσμα εικόνας για pel lamianow


Τι ήταν κι αυτό πάλι με τις επιτάξεις; Ξυπνάει θύμισες από άλλες εποχές! Και το χειρότερο; γίνεται ένα «κακό προηγούμενο» που δεν μπορούν οι τοπικές κοινωνίες να αντιμετωπίσουν. (ναι για την Αγία Παρασκευή το λέω και την γνωστή υπόθεση της Μαυρομαντήλας)


Το υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδος μπορεί να έχει πολλά «στραβά» αλλά μπράβο στην διοίκηση για την άμεση ανταπόκριση και μεταφορά του τραυματισμένου αετού στην Αθήνα.

Λαμία: Tαξίδι προς τη σωτηρία του…με το ΚΤΕΛ για σπάνιο αετό που τραυματίστηκε (εικόνες)


Στην Σπάρτη θα πάει ο κινηματογραφικός Λεωνίδας, Τζέραλντ Μπάτλερ, που πρωταγωνιστούσε στην ταινία «300» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 2500 χρόνια από την μάχη των Θερμοπυλών. Στην Λαμία μάλλον θα έρθει ο Εφιάλτης!


Και επειδή λέμε και ξαναλέμε για τις εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις για τα 2500 χρόνια από την μάχη των Θερμοπυλών, μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθούν και τι ακριβώς θα γίνει; Λογικά σχέδιο υπάρχει αφού μιλάμε για τοοοοοσο μεγάλες εκδηλώσεις.


Βγήκε (;) και το πρόγραμμα του φετινού Λαμιώτικου καρναβαλιού (;) και εκτός από τις γνωστές εκδηλώσεις που έρχονται από παλιά (Καλύβια-άναμμα φωτιάς, Μαγνησία-βλάχικος γάμος, Αμφιθέα-χαρταετός κλπ) δεν έχει κάτι καινούριο. Μάλιστα όποιος θέλει  μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ακόμα και 2 μέρες πριν την εκάστοτε προγραμματισμένη εκδήλωση!! Κάτι σαν «ότι έχετε ευχαρίστηση» που λένε και οι ιερείς στις εκκλησίες μου ακούγεται.Αποτέλεσμα εικόνας για καρναβαλι lamianow


Και τώρα που είπα ιερείς θυμήθηκα τον Σεβασμιώτατο! Κόβει βασιλόπιτες παντού αλλά πηγαίνει και παντού. Μέχρι στην ΛΑΡΚΟ έφτασε και ευχήθηκε να βρεθεί λύση για την επιχείρηση και τους εργαζομένους. Μπράβο κ.κ. Συμεών!


Έκοψε ο Σεβασμιώτατος και την βασιλόπιτα του Αγίου Αθανασίου. Λογικό θα μου πείτε, εδώ ευλογεί τις ξένες δεν θα ευλογήσει τις «δικές» του; Είσοδος 5 ευρώ, λαχειοφόρος αγορά και μουσική ελαφρολαική στο ενοριακό κέντρο της εκκλησίας των βορείων προαστίων μάλλον δεν ταίριαζε στον χώρο.


Και μη ξεχνιόμαστε… καλή τσικνοπέμπτη με κλαρίνο, σουβλάκι, πανσέτα και φυσικά Ολυμπιακό! Γιατί είμαστε Ελληναράδες και μπορούμε και τα προλαβαίνουμε όλα!


Ο ΚΑΒΡΟΣ*
(*καβρός=κάβουρας και ως κάβουρας είναι ανάποδος και διαθέτει δαγκάνες οι οποίες δαγκώνουν…)

Πηγή:LamiaNow

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Lamia Polis 87.7

Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης

ntotis
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στην Κόρινθο ο πρώην μέσος του ΠΑΣ Λαμία Βασίλης Ντότης – Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του «Διπλού Μαρκαρίσματος»

Με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Κόρινθος είναι ο Βασίλης Ντότης, με την ομάδα της Πελοποννήσου να ανακοινώνει την απόκτησή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για μία μεταγραφή που είχε αποκαλύψει πρώτο το «Διπλό Μαρκάρισμα» στον LamiaPolis 87,7, με το σχετικό ρεπορτάζ να επιβεβαιώνεται λίγες ημέρες αργότερα από την επίσημη ανακοίνωση της Κορίνθου.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος το 2002) αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο εξωτερικό με τη Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας.

Στην Ελλάδα έχει φορέσει τις φανέλες των Ηροδότου, Επισκοπής, Μαρκό, Ρεθυμνιακού και Τηλυκράτη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, αποκτώντας ακόμη μία σημαντική εμπειρία στην καριέρα του.

Οι άνθρωποι της Κορίνθου εκτιμούν ότι η ποιότητα, η τεχνική κατάρτιση και η ικανότητά του να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής θα προσφέρουν σημαντικές λύσεις στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Κόρινθος:

«Ο Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλειου Ντότη, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσοεπιθετική του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βασίλειος Ντότης, γεννημένος το 2002, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και έρχεται στην Κόρινθο έχοντας ήδη παραστάσεις και εμπειρίες από σημαντικές ομάδες και διαφορετικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο εξωτερικό με τη Michalovce της Σλοβακίας. Στην Ελλάδα έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Ηροδότου, Επισκοπής, Μαρκό, Ρεθυμνιακού και Τηλυκράτη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στη Λαμία.

Η ποιότητα, η τεχνική του κατάρτιση και η δυνατότητά του να δημιουργεί και να αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή αποτελούν στοιχεία που προσθέτουν ακόμη περισσότερες επιλογές στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας μας.

Βασίλη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ!

Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή