Ακολουθήστε μας

Νέα

«Ανάσες» για Άρη – Στο φουλ οι μηχανές στη Λαμία

Την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον Μίχαελ Ένινγκ να παραχωρεί στους «κιτρινόμαυρους» μονοήμερο ρεπό.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Λαμία. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή, η επομένη του αγώνα με την Α.Ε.Κ., για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο, Τρίτη. Η προπόνηση θα είναι απογευματινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου με τη Λαμία στο Δ.Α.Κ. Λαμίας (22/02, 20:00), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

 

ΦΟΥΛ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ


Στον αντίποδα και όσον αφορά στην ομάδα μας, οι κυανόλευκοι επέστρεψαν αργά χθες το βράδυ από την Ξάνθη ωστόσο οι κυανόλευκοι θα δώσουν κανονικά το παρόν σήμερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης.

Οι βασικοί στο χθεσινό παιχνίδι θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν κανονικά ενώ πιθανότατα σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Χρήστος Αραβίδης…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή