Ακολουθήστε μας
 

Νέα

O Αραβίδης, η φανέλα με το 33 και οι νέοι….

Έτοιμος να συμπεριληφθεί στην πρώτη του αποστολή ως παίκτης της Λαμίας είναι ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίος επέλεξε και το νούμερο του με την νέα του ομάδα.

Την φανέλα με τον αριθμό 33 θα φορά στην ομάδα μας ο Χρήστος Αραβίδης. Ο επιθετικός της Λαμίας αν και στο παρελθόν έχει φορέσει περισσότερο τις φανέλες με το “13” και το “21” θα φορά πλέον το “33”.

Και υπάρχει εξήγηση για αυτό. Ο Αραβίδης σε λιγότερο από ένα μήνα συμπληρώνει το 33ο έτος της ηλικίας του και για τον λόγο αυτό επέλεξε τον συγκεκριμένο αριθμό για την φανέλα του. Άλλωστε οι άλλοι δύο αριθμοί είναι κατειλημμένοι από τους Κάχριμαν και Δημούτσο αντίστοιχα.

Από εκεί και έπειτα, ο Ντέβις Επασί όπως άλλωστε έγινε γνωστό και από την ανακοίνωση της αποστολής για το Καραϊσκάκη θα αγωνίζεται με την φανέλα με τον αριθμό “40” ενώ ο πρόσφατα επαγγελματίας Ορέστης Σουσώνης επέλεξε τον αριθμό “20”¨που άφησε φεύγοντας ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως και ο Γεράσιμος Κουτσοποδιώτης, ο οποίος προπονείται με την ομάδα μας αλλά δεν έχει διαρρεύσει αν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, έχει χρεωθεί το νούμερο “3” γεγονός που αποδεικνύει πως είναι ποδοσφαιριστής της Λαμίας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Πρόταση του ΟΦΗ στον Σλίβκα!

Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει πρόταση στον Βικίντας Σλίβκα.

Ο Βικίντας Σλίβκα διένυσε μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Λαμίας και έκλεψε τις εντυπώσεις. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Φθιώτιδας ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουνίου και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα συνεχίσει ή όχι στον σύλλογο.

Όπως είναι λογικό με αυτές τις εμφανίσεις έχει τραβήξει τα βλέμματα και αρκετές ομάδες από την Σούπερ Λίγκα τον έχουν κοιτάξει. Μια από αυτές είναι και ο ΟΦΗ, ο οποίος του έχει καταθέσει ήδη πρόταση, όπως αποκάλυψε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μιχάλης Τσόχος.

Ο Σλίβκα αγωνίζεται στη Λαμία εδώ και δυο χρόνια και μετράει συνολικά 65 συμμετοχές, 4 γκολ και 10 ασίστ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή