Ακολουθήστε μας
 

Match Center

Ο Αραβίδης σκόραρε δις, ο Άρης “έκλεψε” το “Χ” / ΠΑΣ Λαμία – Άρης 2-2

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που είχε 4 γκολ, ένταση και καλό ρυθμό ειδικά στο 2ο ημίχρονο η Λαμία λίγο έλειψε να πάρει νίκη με σκορ απέναντι στον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια μέσα σε 5 λεπτά!

Play Off ήταν και πάνε! Η Λαμία αν και έπαιξε με στόχο τη νίκη απέναντι στον Άρη, αν και βρήκε δύο γκολ από το τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα τον Χρήστο Αραβίδη, αν και προηγήθηκε, τελικά είδε τον Άρη να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΔΑΚ Λαμίας, τερματίζοντας έτσι τις….πιθανότητες της Λαμίας για είσοδο στην 6αδα.

 

Χαμένο πέναλτι του Βασιλόγιαννη / Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο Αραβίδης


Οι δύο ομάδες μπήκαν νωχελικά στο γήπεδο με το πρώτο τέταρτο να είναι κακό από πλευράς φάσεων. Οι κυανόλευκοι πίεζαν ψηλά τον Άρη χτυπώντας κυρίως στην ταχύτητα του Αραβίδη ο οποίος αν και βρίσκεται στην ομάδα μόλις 5 ημέρες έδειξε δεμένος με το υπόλοιπο σύνολο.

Στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 19ο λεπτό με τον Βασιλόγιαννη να αστοχεί σε πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Καραμάνος από μαρκάρισμα του Βέλεθ. Ο Κουέστα μάντεψε σωστά και νίκησε τον Βασιλόγιαννη ο οποίος δεν έκανε καλή εκτέλεση.

Ο Αραβίδης στο ντεμπούτο του εξαργύρωσε με το καλημέρα την μεταγραφή του πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ  στο 24΄λεπτό με τη μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό παραθυράκι του Κουέστα ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο Δημούτσος κάνει το σουτ εκτός περιοχής, χωρίς να πιάσει σωστά την μπάλα, αυτή έφτασε στον Αραβίδη, που γυρνάει ωραία το κορμί του και με σουτ εντός περιοχής, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα.

Ο Άρης είχε σε κακή μέρα τον κινητήριο μοχλό του, Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος είχε φανερό πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον απέναντι στον Βάντερσον. Οι κίτρινοι από πλευράς φάσεων ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν ήταν ένα σουτ του Σάσα εκτός περιοχής στο 34′ με τον Θεοδωρόπουλο να μπλοκάρει.

 

Τρία γκολ σε 6 λεπτά και όλα τούμπα!


Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε άλλο ρυθμό, με τη Λαμία να κάνει το 2-0 στο 48′ και πάλι με σκόρερ τον Αραβίδη αυτή τη φορά με κεφαλιά από κόρνερ του Βασιλόγιαννη. Ο Άρης αφυπνίστηκε από το 2-0 και με ένα…ξέσπασμα βρήκε 2 γκολ μόλις σε 5 λεπτά.

Στο 51′ ο Λάρσον κάνει ένα πολύ όμορφο πλασέ με πολλά φάλτσα στην μπάλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του. Δύο λεπτά πιο μετά ήρθε και το 2-2 με τον Μπρούνο Γκάμα με εξωτερικό φάλτσο να βγάζει παράλληλη μπαλιά στον Ιντέγε και ο Νιγηριανός επιθετικός με πλασέ, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου φέρνοντας το παιχνίδι ξανά στα ίσια!

Στο 60′ απευθείας εκτέλεση του Ματίγια, ο Αντέντζο βρήκε την μπάλα, με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει με υπερένταση και στην συνέχεια ο Βέλεθ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 75′ έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Σάλιακα που πήγε να αιφνιδιάσει τον Κουέστα, η μπάλα όμως πέρασε άουτ ενώ στο 85′ μια κεφαλιά του Ιντέγε δεν ανησύχησε τον Θεοδωρόπουλο αφού η μπάλα πέρασε άουτ.
Το 2-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Φωτιά με την Λαμία να ταξιδεύει για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις:


ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος):  Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Νιασέ, Καραμάνος (80′ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (86′ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς (64′ Σάλιακας), Αραβίδης

Άρης (Μίκαελ Ένιγκ): Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήση, Κόρκχουτ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης (79′ Μαντσίνι), Μπρούνο Γκάμα (90+ Μαρτίνες), Λάρσον (89′ Ντουρμισάι) , Ιντέγε

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Αδικεί τον εαυτό του / Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 4-1

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

olylam

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Με σκορ 4-1 η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να πληρώνει επί της ουσίας ένα κακό δεκάλεπτο όπου δέχθηκε δύο μαζεμένα γκολ.

Καθάρισαν Τσικίνιο και Ναβάρο

Στο 24’ όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν χάρη σε δημιουργία του Ποντένσε να ανοίξουν το σκορ. Ο Πορτογάλος ταλαιπώρησε την άμυνα της Λαμίας, έδωσε τον Τσικίνιο ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0.  Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του μέσου της ομάδα στο πρωτάθλημα.

Πριν καλά – καλά συνέλθει η Λαμία, ο Ολυμπιακός έκανε και το 2-0, όταν στο 26’ ο Έσε έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και αμέσως έδωσε κάθετα στον Ναβάρο που ήταν μόνος του, ο Ισπανός έκανε το κοντρόλ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κοσέλεφ για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή σε όλη συνέχεια του α μέρους και πήγαν με τον Ποντένσε να κάνουν και το 3-0 ωστόσο το σουτ του βγήκε άουτ.

Αυτή ήταν τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Με το δεξί ο Ποντένσε

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να πιέζει και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κατάφερε με τον Ποντένσε να κάνει το 3-0.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιμόν έκανε μια φοβερή… λόμπα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να πιέζουν με τον Μασούρα να χάνει λίγα λεπτά αργότερα την ευκαιρία να κάνει το 4-0.

Έσπασε… το ρόδι ο Τόσιτς – Απάντησε ο Αλεξανδρόπουλος

Στη συνέχεια του ματς η Λαμία, προσπάθησε να βρει τον τρόπο να απαντήσει και το 61΄ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Τσιλούλη.

Ωστόσο ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Τσιλούλης, το έκανε ο Τόσιτς στο 63’, ο οποίος ύστερα από μπαλιά του Λέικ έπιασε δυνατό σουτ γράφοντας το 3-1 σημειώνοντας παράλληλα, το πρώτο γκολ της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο 8 αγώνων πρωταθλήματος.

Η Λαμία προσπαθούσε να κάνει αισθητή την εμφάνισή της, αλλά πριν από το τελευταίο σφύριγμα ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ. Ελ Αραμπί τροφοδότησε υπέροχα στην περιοχή τον Ελ Κααμπί, ο οποίος γύρισε στον Αλεξανδρόπουλος, που σκόραρε με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 90+3′ του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, ο Ποντένσε στο 52΄έκανε το 3-0 για να έρθει να μειώσει το σκρο στο 64΄ο Ζόραν Τόσιτς στο πρώτο του γκολ για φέτος! Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ευκαιρία να μειώσει και σε 3-2 όμως δεν τα κατάφερε με τον Τσιλούλη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η Λαμία είχε ανεβεί ψηλά για να πιέσει τον Ολυμπιακό, ο Αλεξανδρόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί και σκόραρε για το τελικό 4-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή