Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Κατέρριψε το περσινό της ρεκόρ.. η Λαμία !

Το πιο αποδοτικό της σερί στη Super Leaguer,  τρέχει η ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας που μοιάζει  ΆΤΡΩΤΗ!



Ο ΠΑΣ Λαμία στο μεγάλο πρωτάθλημα ηττήθηκε για τελευταία φορά τη τρέχουσα σεζόν, όταν το ημερολόγιο έγραφε  16 Σεπτεμβρίου, στο Περιστέρι, μετά το 1-0 από τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία, κι από τότε η ήττα αποτελεί.. μια άγνωστη λέξη!


Οι κυανόλευκοι είναι αήττητοι για 6οσυνεχόμενο παιχνίδι έχοντας τέσσερις (4) ισοπαλίες και δύο (2) νίκες  πετυχαίνοντας  μέχρι τώρα στην ιστορία τους στη Super League, τη καλύτερη συνεχόμενη συγκομιδή βαθμών συνολικά δέκα (10) !


Ξεπερνώντας σε βαθμούς ακόμη και το εκπληκτικό σερί της περσινής πορείας, όταν η Λαμία ήταν αήττητη σε 7 αγώνες, ( 6 ισοπαλίες – 1 νίκη )από τις 21 Οκτωβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου, έχοντας όμως μαζέψει εννέα (9) βαθμούς (έναν λιγότερο σε σχέση με το φετινό της σερί) και μάλιστα έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο!


Όπερ σημαίνει ότι το φετινό σερί της ομάδας είναι το πιο παραγωγικό και μπορεί μάλιστα να επεκταθεί ακόμη περισσότερο αν έρθει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο εντός έδρας ματς  της Κυριακής 11/11 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.


Πηγή:starsports.gr




Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Aνατροπή και τελικά….κυανόλευκος και του χρόνο ο Σαραμαντάς!

Και τελικά….παραμονή για τον Γιώργο Σαραμαντά στον ΠΑΣ Λαμία! Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν νέα συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης με τον Έλληνα αριστερό μπακ, συζήτησαν σε νέα βάση και τελικά τα…βρήκαν για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Και όλα αυτά σε συνέχεια της χθεσινής εικόνας στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, με τον Γιώργο Σαραμαντά να αποχωρεί λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ευχόμενος καλή συνέχεια στους παρευρισκόμενους!

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 32χρονο (29.01.1992) αριστερό μπακ, Γιώργο Σαραμαντά, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, από τον Πανιώνιο, τον Αύγουστο του 2020, καταγράφοντας συνολικά αυτά τα 4 χρόνια, 66 συμμετοχές.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή