Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Φέρνει στην Ελλάδα το αθλητικό… Netflix η Σούπερ Λίγκα

Επαφές με τηλεοπτικό πάροχο που θεωρείται το «Netflix» των αθλητικών μεταδόσεων θα έχει η Σούπερ Λίγκα, για την κάλυψη αγώνων ομάδων της κατηγορίας.

Έτοιμη να φέρει το αθλητικό «Netflix» στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι η Σούπερ Λίγκα.

Όπως αναφέρει η LiveSport, η διοργανώτρια Αρχή θα ξεκινήσει επαφές με τον τηλεοπτικό πάροχο DAZN, για να στεγάσει τους αγώνες ομάδων που δεν θα έχουν συμβόλαιό την επόμενη σεζόν ή θελήσουν να διακόψουν την συνεργασία τους με τον πάροχό τους.

Το συγκεκριμένο κανάλι αποτελεί μια συνδρομητική πλατφόρμα μετάδοσης αγώνων που λειτουργεί όπως το δημοφιλές Netflix. Δεν χρειάζεται εξοπλισμό ή δορυφορική κεραία για να λειτουργήσει, ενώ η εικόνα μεταδίδεται μέσω ίντερνετ σε τηλεοράσεις, υπολογιστές, tablet, κινητά τηλέφωνα κ.α.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που διατίθεται προς το παρόν σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Ιαπωνία, Βραζιλία και Καναδά.

Όσο για τον τρόπο συνεργασίας της πλατφόρμας με την εκάστοτε ομάδες, θα γίνει ως εξής: Οι ομάδες θα πληρώουν ένα αντίτιμο στο DAZN ώστε να φιλοξενεί την εικόνα από αγώνες, εκδηλώσεις κλπ και θα εισπράττουν τα έσοδα από τις συνδρομές και τις χορηγίες που θα «κλείσουν».

Πηγή:Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή