Νέα από Ελλάδα
Με Σανίνο στον πάγκο ο Λεβαδειακός κόντρα στην Λαμία
Με νέο πρόσωπο το Τζουζέπε Σανίνο θα βρεθεί η ομάδα του Λεβαδειακού το ερχόμενο Σάββατο στο ντέρμπι της Στερεάς απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία στο ΔΑΚ.
Για ελάχιστο χρόνο έμεινε “ορφανή” η θέση του προπονητή στον Λεβαδειακό, αφού η διοίκηση των Βοιωτών ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Τζουζέπε Σανίνο, 61χρονου Ιταλού που έχει εμπειρία από Serie A με Παλέρμο και Σιένα.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“H Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή Giusepe Sannino καθώς επίσης και του βοηθού προπονητή Jiovanni Cusatis του γυμναστή Enrico Perri και του αναλυτή Stefano Albertoli.
Επίσης στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας παραμένουν ο γυμναστής Λουκάς Λούλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Τόσκας.
Ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού έχει μεγάλη εμπειρία. Ο Giusepe Sannino έχει δουλέψει σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας και έχει φθάσει μέχρι τη Serie A προπονώντας ομάδες όπως η Παλέρμο και η Σιένα. Και είναι από τους λίγους Ιταλούς προπονητές που έχουν δουλέψει εκτός συνόρων (Γουότφορντ)”
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος


Μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ολοκλήρωσε ο Φωκικός, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Φυτόπουλου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που ξεχώρισε για την αγωνιστική του συνέπεια και την εργατικότητά του, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με στόχο να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Άμφισσας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η παρουσία του στον ΠΑΣ Λαμία αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην πορεία του, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, ενώ πλέον καλείται να ενισχύσει τον Φωκικό με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και το πάθος του για διάκριση.
Στον Φωκικό επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Δημήτρης Φυτόπουλος θα αποτελέσει μία από τις σημαντικές λύσεις του προπονητικού επιτελείου ενόψει της απαιτητικής σεζόν, με τη διοίκηση να συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.
Η μεταγραφή του Φυτόπουλου έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, με τους ανθρώπους του Φωκικού να εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο ποδοσφαιριστής διαθέτει όλα τα στοιχεία για να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις και να δικαιώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-






Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-





Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας










