Νέα από Ελλάδα
Super League: Προπονήσεις από τις 5 Μαϊου και μετά σε γκρουπ 6 έως 8 παικτών!


Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το ΟΚ σε πρώτη φάση στις ποδοσφαιρικές ομάδες να προπονούνται ανά γκρουπ των 6 έως 8 ατόμων από τις 5 Μαϊου και μετά!
Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με Τσιόδρα και Χαρδαλιά. Αφότου μίλησαν εκείνοι πήρε τον λόγο ως Υφυπουργός Αθλητισμού για να μιλήσει για την επόμενη ημέρα σχετικά με τον αθλητισμό και την προσπάθεια για μετάβαση σε μία κανονικότητα.
Ειδικότερα τόνισε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε τους συμπολίτες για την υπεύθυνη και την ώριμη τους στάση. Είναι πρωτοφανής και συγκινητική, όπως και η στάση της αθλητικής οικογένειας. Αγκάλιασε το μήνυμα του Μένουμε Σπίτι και προώθησε δράσεις. Προχωρήσαμε και ένα βήμα παραπέρα με δημοπρασίες, δράσεις και δωρεές για την υγεία και την κοινωνία.
Με αίσθημα ευθύνης οφείλουμε να συνεχίσουμε την μάχη. Συστήσαμε ειδική υγειονομκή επιτροπή για πρωτόκολλα που τροποποιούνται ανάλογα. Τηρούμε κατάλογο για όσους εισέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση με μία είσοδο. Διεξάγουμε έλεγχο. Πέραν των αθλητών όλοι φοράνε μάσκες.
Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα δικά μας αθλητικά είδη, που πλένουμε σπίτι μας και προτιμάμε την μετακίνηση με τον δικό μας τρόπο. Εάν έρθουμε σε επαφή στην προπόνηση με άλλο άτομο πλενόμαστε και χρησιμοποιούμε αντισηπτικό. Απολυμαίνονται τα όργανα. Τα αποδυτήρια, τα ντους και τα κλειστά γυμναστήρια παραμένουν κλειστά. Τα ρούχα της προπόνησης τα βάζουμε σε κλειστή τσάντα και τα αφήνουμε να τα αναλάβει ο σύλλογος.
Τα μέτρα που θα ανακοινώσουμε θα ισχύουν από 5 Μαϊου και στα μέσα Μαϊου θα επανέλθουμε. Αρχικά θα επιτραπούν όλες οι ατομικές προπονήσεις σε όλους τους αθλητές που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα επιτραπούν ατομικές προπονήσεις και για ατομικά αθλήματα μικρής επικινδυνότητας. Για μαχητικά αθλήματα δεν επιτρέπεται σωματική επαφή και προπονήσεις θα είναι μόνο σε ανοιχτούς χώρους.
Ψηφίσαμε διάταξη που δίνει την δυνατότητα στις διοργανώτριες Αρχές για να δουν εάν θα διακόψουν ή θα ολοκληρώσουν τις διοργανώσεις. Από 5 Μαϊου θα επιτρέπεται προπόνηση μελών – ΠΑΕ της πρώτης κατηγορίας του ποδοσφαίρου σε γκρουπ 6 έως 8 ατόμων. Θα αφορά φυσική κατάσταση, ενδυνάμωση και βελτίωση τεχνικής. Αναμένουμε και τις αποφάσεις των άλλων αρμόδιων Αρχών (μπάσκετ, βόλεϊ κ.α.). Η επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων θα είναι κεκλεισμένων των θυρών».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Με νίκη μένει στο κόλπο παραμονής, με Χ2 βυθίζεται / ΠΑΣ Λαμία – Athens Kallithea 20:00


Ο «τελικός» παραμονής ανάμεσα σε Λαμία και Athens Kallithea (5/4, 20:00 Cosmote Sport 1HD / Lamia Polis 87,7) είναι η αναμέτρηση που «κλέβει την παράσταση» από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Out (θέσεις 9-14) του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθούν σε δύο… δόσεις (ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό την Κυριακή 6/4 στις 17:00).
Στο άλλο ματς του σημερινού πρώτου «πιάτου», Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μιας κι αν υπάρξει ομάδα που θα την κατακτήσει θα βρεθεί «αγκαλιά» με την παραμονή.
Ο χαμένος… χάνεται
Από ισοπαλίες προέρχονται στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, Λαμία και Athens Kallithea.
Η ομάδα του Θανάση Στάικου πήρε το 1-1 στις Σέρρες, ενώ εκείνη του Στέλιου Μαλεζά έσωσε στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας υποδεχόμενη τον Βόλο (1-1).
Αμφότερες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και κυνηγούν τον Βόλο, επομένως, η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι υψίστης σημασίας, καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν… βολεύει καμία.
Όλα για τη νίκη
Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα ανοίξουν το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play out (5/4, 17:00 Nova Sports 2).
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (με διπλό στο Αγρίνιο), δείχνοντας πως δε θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι Βοιωτοί φιλοξενούν τον Πανσερραϊκό, τον οποίο είχαν κερδίσει με 1-0 λίγο μετά την Πρωτοχρονιά.
Τα «λιοντάρια» του Χουάν Φεράντο δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ουραγού Λαμίας στην πρεμιέρα για να αποσπαστούν από την τελευταία δυάδα, επομένως κάθε βαθμός είναι καλοδεχούμενος ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Mεταγραφικά: Κοντά σε συμφωνία με τον “Κομαντάντε” Τσάβες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί όταν πας κόντρα στη λογική!
-
Η ΑΙ δημιούργησε ένα “παλάτι” για τον ΠΑΣ Λαμία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
-
ΠΑΣ Λαμία: Στην έξοδο ο Βόκολος – Φαβορί ο Στάικος
-
Μεταγραφικά: Αποχωρούν από τον ΠΑΣ Λαμία Σαραμαντάς και Σιόβας
-
Μεταγραφικά: Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία ο Αντράντε / Κοντά στον αντικαταστάτη του οι κυανόλευκοι
-
Αποχαιρέτησε ο Βόκολος / Πρώτη προπόνηση Στάικου τη Τετάρτη
-
Μεταγραφικά: Φέρνει ξανά στην Ελλάδα τον Σαλβαδόρ Σάντσες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Μεταγραφικά: Συμφώνησε και έρχεται ο Τσάβες
-
Παπαϊωάννου: «Χάσαμε τρία καθοριστικά ματς και νικήσαμε τον Παναθηναϊκό… Τι σου είναι το ποδόσφαιρο…»
-
Μεταγραφικό ban από τη FIFA! Απαγόρευση μεταγραφών για 3 περιόδους!
-
“Γκάζια” Παπαϊωάννου στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία!
-
Μεταγραφικά: “Περιμένει κάτι καλύτερο ο Σόρια”
-
Θλίψη! Έφυγε στα 33 του ο Ματίας Ακούνια!
-
Μεταγραφικά: “Φεύγει για το εξωτερικό ο Γκοτζαμανίδης – Κλείνει Σομποτσίνσκι”
-
Δεν υπάρχει “δεν θέλω”, υπάρχει “δεν μπορώ” / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ 0-2
-
ΠΑΣ Λαμία: Χωρίς Κλωναρίδη αλλά με τις υπόλοιπες μεταγραφές κόντρα στην Καλλιθέα
-
Τόσα χρήματα πήρε η Λαμία για Φουρτάδο!
-
Μεταγραφικά: “Στην έξοδο Ραντόνια και Μπίκοφ”
-
Μεταγραφικά: Στη Λαμία ο Τσιμπόλα / Στο στόχαστρο και ο Σάκιτς