Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Επιστρέφει στις κυανόλευκες προπονήσεις ο Κωστίκας

Αποστολή εξετελέσθη για τον Βασίλη Κωστίκα!

O 20χρονος μεσοεπιθετικός έκανε το καθήκον του στην Αταλάντη και είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΣ Λαμία.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αταλάντης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκαν (πρώιμα λόγω κορωνοϊού) και μαζί ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του Βασίλη Κωστίκα από τον ΠΑΣ Λαμία στην ομάδα της Λοκρίδας. Oι Λοκροί μάλιστα ευχαρίστησαν με ανακοίνωσή τους την ομάδα μας για τον δανεισμό του.

Ο μικρός aποφασίστηκε τον περασμένο Γενάρη να δοθεί δανεικός στην Αταλάντη ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να δείξει το ταλέντο του, πράγμα το οποίο έπραξε σε μεγάλο βαθμό αφού πρόλαβε να αγωνιστεί σε 6 παιχνίδια σκοράροντας 2 φορές και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ, έχοντας καλό πρόσωπο σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε.

Πλέον επιστρέφει στην ομάδα του, με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα προπονείται σε γκρουπ όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα βάσει των κανονισμών του Υπουργείου, χωρίς ωστόσο να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα play out.

O νεότερος σκόρερ της ομάδας μας θα βρίσκεται και φέτος εκτός απροόπτου στην προετοιμασία της ομάδας με στόχο φυσικά να αποδείξει στο τεχνικό επιτελείο ότι αξίζει να φορά τη φανέλα της Λαμίας, κάτι το οποίο για τον ίδιο αποτελεί μέγιστη τιμή όπως είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στο Τρίο Μπελκάντο.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Offs

Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης




 

 

Ακούστε ζωντανά από τη συχνότητα του Lamia Polis 87,7 αλλά και μέσω Live Chat την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΣ Λαμία – Άρης για την  8η αγωνιστική των play offs του πρωταθλήματος της Super League! #paslamia #lamiafc #slgr #stoiximanslgr #lamaris #lamiaragr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή