Ακολουθήστε μας
 

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Συνεχίζονται οι εξετάσεις / Τα γκρουπ των προπονήσεων

Η επιστροφή στις προπονήσεις και την καθημερινότητα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία είναι γεγονός, έπειτα από κάτι λιγότερο από δυό μήνες αποχής.

Η αποχή ωστόσο δεν σημαίνει ότι άφησε και εκτός ατομικών προπονήσεων τους κυανόλευκους.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τις πρώτες δυο εβδομάδες περίπου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για να έρθουν στη συνέχεια οι ομαδικές προπονήσεις μέσω κάμερας.

Όλα αυτά υπό την παρακολούθηση του τεχνικού επιτελείου το οποίο μάλιστα είχε εικόνα για τον κάθε αθλητή ξεχωριστά από τα ειδικά GPS τα οποία φορούσαν.

Έτσι, τώρα που η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο, θα υπάρξει συνέχεια της προετοιμασίας των όσων έκανα τόσο καιρό.

Μόνο που πλέον θα μπουν στο πρόγραμμα και πιο εξειδικευμένα τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο όπου θα υπάρχουν και ασκήσεις με μπάλα.

Oι κυανόλευκοι έχουν κάνει ήδη τα πρώτα τεστ που αποτελούν τις πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι αθλητές της ομάδας, ενώ μετά την τηλεδιάσκεψη των γιατρών των ομάδων της SuperLeague 1 με την υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ, δόθηκαν νέες οδηγίες και εντολές προς όλες τις ομάδες!

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Σημαίνει πως θα πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά κι΄άλλες ιατρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να τηρηθούν αρχικά όλα τα πρωτόκολλα, αλλά να εκμηδενιστούν και οι πιθανότητες μόλυνσης.

Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του έχουν χωρίσει τους κυανόλευκους σε 5 γκρουπ των 6 και 8 ατόμων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiara.gr.

Αυτά  τα γκρουπ δεν πρόκειται να αλλάξουν στη συνέχεια ενώ θα προπονούνται ξεχωριστές ώρες της ημέρας.

Όλα αυτά μέχρι να υπάρξει η απόφαση για ομαδικές προπονήσεις. Μέχρι τότε, γήπεδο με προσοχή και αυστηρά μέτρα προφύλαξης.

Τα 5 γκρουπ έχουν ως εξής:


1ο γκρουπ:
Ασίγκμπα, Αντέτζο, Βύντρα, Σάλιακας, Αραβίδης, Μπιανκόνι

2ο γκρουπ:
Δημούτσος, Σκόνδρας, Βλαχομήτρος, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Κουτσοποδιώτης

3ο γκρουπ:
Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Επασί, Κατσίκας, Σασί, Μπάχανακ, Ρόμανιτς, Σουσώνης

4ο γκρουπ:
Πλιάτσικας, Βασιλόγιαννης, Τζανετόπουλος, Ταϊρον, Νιάσε, Βιγιάλμπα

5ο γκρουπ:
Μπεχαράνο, Βάντερσον, Καραμάνος, Τσούκαλος, Νικολόπουλος, Μπλάνκο

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Offs

Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης




 

 

Ακούστε ζωντανά από τη συχνότητα του Lamia Polis 87,7 αλλά και μέσω Live Chat την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΣ Λαμία – Άρης για την  8η αγωνιστική των play offs του πρωταθλήματος της Super League! #paslamia #lamiafc #slgr #stoiximanslgr #lamaris #lamiaragr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή