Ακολουθήστε μας

Νέα από Κόσμο

«Ναι» της ECA στις πέντε αλλαγές στα παιχνίδια

Προχωρά η αλλαγή στους αγωνιστικούς κανονισμούς, που προωθεί η FIFA σε συνεργασία με την UEFA, ώστε να επιτραπεί στις ομάδες να προχωρούν έως και σε πέντε αλλαγές κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Προχωρά η αλλαγή στους αγωνιστικούς κανονισμούς, που προωθεί η FIFA σε συνεργασία με την UEFA, ώστε να επιτραπεί στις ομάδες να προχωρούν έως και σε πέντε αλλαγές κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, όταν λήξει η αγωνιστική καραντίνα, λόγω της πανδημίας, καθώς από τα συνεχόμενα παιχνίδια, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, είναι πιθανό να προκύψουν θέματα υγείας για τους παίκτες.

«Η πρόταση αυτή είναι θετική και σίγουρα πρέπει να εξεταστεί. Δεν είναι δυνατόν να ζητάς από τους παίκτες να παίξουν δέκα παιχνίδια σ’ ένα μήνα και οι επιπλέον αλλαγές θα βοηθήσουν», αναφέρεται σε δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», που υποστηρίζει πως απηχεί τις θέσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας συλλόγων (ECA), στην οποία συμμετέχουν όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι της ηπείρου.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να λάβει την έγκριση από το διεθνές ποδοσφαιρικό συμβούλιο (IFAB). Η πρόταση για πέντε αλλαγές στους αγώνες όταν επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα ήταν και επιθυμία του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος σε πρόσφατες ραδιοφωνικές του δηλώσεις είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο να μπορούν οι ομάδες να κάνουν δύο αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο και τρεις στο δεύτερο.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα από Κόσμο

Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη

Στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», με τον χρόνο να τελειώνει, ο Βασίλης Ντότης πήρε την μπάλα δεκάδες μέτρα από το τέρμα… και έγραψε ιστορία.

Με – εκτέλεση όνειρο – η μπάλα στο “Γ” και τελικό σκορ 1-1! Ο ΠΑΣ Λαμία ισοφάρισε τον Αστέρα Σταυρο λίγο πριν το φινάλε, με ένα γκολ που απλά… είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει στο ΔΑΚ Αθανάσιος Διάκος εδώ και πολλά χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Μόσχο στο 10ο λεπτό.

Λίγο αργότερα (ή νωρίτερα δεν έχει σημασία) αρκετά χιλιόμετρα μακριά, ο Χουλκ εμπνευσμένος από τον Βασίλη Ντότη, επιδίωξε και τελικά πέτυχα ένα εξίσου σπάνιας ομορφιάς γκολ,  βάζοντας το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό σε δίλημμα για το ποιο ήταν ομορφότερο.

Βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας: 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή