Ακολουθήστε μας
 

Published

on

Μπορεί να φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία μόλις για μία αγωνιστική χρονιά, μπορεί πλέον να μην αγωνίζεται με τα «κυανόλευκα» αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμφισβήτητα παραμένει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ομάδας της Φθιώτιδας.

Σήμερα, το ανανεωμένο «Τρίο Μπελκάντο», με Νίκο Μώκο από το Μαυρολιθάρι, Νίκο Παπανάγνου από Αθήνα και Πανο Κατσώνη με Λάμπρο Αρναούτογλου από το στούντιο του Ράδιο Λαμία, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τον τερματοφύλακα, του Αστέρα Τρίπολης Νίκο Παπαδόπουλο, με τον οποίο και είχε μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, πάνω στο θέμα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, για τα τελευταία γεγονότα στη SuperLeague 1 με τις μειώσεις των συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές αλλά και εννοείται για τον ΠΑΣ Λαμία!

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, εξέφρασε την άποψή του όσο αφορά τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις μειώσεις που έχουν προταθεί στους παίκτες των ομάδων της SuperLeague 1, όπου θυμίζουμε έφτασαν το 83% για τους 4 μήνες!

Αυτό που θα σας σημειώσουμε εμείς πριν σας αφήσουμε να ακούσετε και να δείτε την συνέντευξη του Έλληνα γκολκίπερ, είναι πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΣ Λαμία και τους ανθρώπους της πόλης, υπογράμμισε πως άνετα θα επέστρεφε στην ομάδα για να ξαναφορέσει τη φανέλα της, ενώ αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι λεπτομέρειες που μας παρουσίασε από την αποχώρησή του από τον σύλλογο!

Αποκάλυψε πως η Λαμία καθυστέρησε να του προτείνει νέο συμβόλαιο ενώ ο ίδιος είχε έρθει σε συμφωνία (αφού είχε το δικαίωμα) με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα όπως τόνισε ο ίδιος, ο μεγαλομέτοχος της Ομάδας μας Πανουργιάς Παπαϊωάννου “ισοφάρισε” την προσφορά του Αστέρα Τρίπολης όμως ο ίδιος είχε έρθει ήδη σε συμφωνία με τους Αρκάδες και δεν μπορούσε να αθετήσει την συμφωνία.

Ακολουθεί η εκπομπή-συνέντευξη με τον Παπαδόπουλο:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Απίστευτο! Έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα ο Καρλίτος

Ελεύθερος από την Αστάνα έμεινε ο Ισπανός φορ Καρλίτος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία να ανακοινώνει πως αποχωρεί καθώς δεν κατάφερε να εγκληματιστεί στην ομάδα του Καζακστάν.

Η εξέλιξη αυτή έχει δυσαρεστήσει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της, η οποία δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της με την Λαμία να αποδεικνύεται η πιο κερδισμένη της υπόθεσης αυτής!

Η ανάρτηση και το μήνυμα του:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή