Ακολουθήστε μας

Νέα

Play Out: Ένα ματς την εβδομάδα, κάθε Κυριακή

Το διήμερο 6-7 Ιουνίου θα αρχίζουν τα play offs και τα play out της Super League 1  και στις 19 Ιουλίου θα ολοκληρωθούν. Αυτό είναι το σχέδιο της διοργανώτριας αρχής για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το πλάνο υπάρχουν 13 πιθανές ημερομηνίες για 10 ματς στα play offs, έτσι ώστε αν προκύψει οποιοδήποτε κρούσμα κορονοϊού να υπάρχουν “κενές” ημερομηνίες (πέντε μέρες καραντίνα για κάθε ομάδα σε περίπτωση κρούσματος). Το πλάνο για τα play out (7 αγωνιστικές) προβλέπει προς το παρόν ένα ματς, κάθε Κυριακή.

Αυτή η πρόβλεψη, βέβαια, δεν… λύνει οριστικά και αμετάκλητα το πρόβλημα αν παρουσιαστεί κρούσμα κορονοϊού σε κάποια ομάδα, όμως παρέχει ένα “μαξιλαράκι” στη Λίγκα για να διαχειριστεί το θέμα χωρίς η ομάδα στην οποία θα έχει παρουσιαστεί το κρούσμα να χάσει ένα παιχνίδι (ή και δύο σερί παιχνίδια) άνευ αγώνος.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι η καταληκτική ημερομηνία που έχει δώσει η UEFA για τη λήξη των πρωταθλημάτων είναι η 2 Αυγούστου άρα υπάρχει χρονικό περιθώριο και για “επιμήκυνση” της σεζόν μετά τις 19 Ιουλίου σε περίπτωση κρουσμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η Λίγκα θα περιμένει και την έγκριση του “πρωτόκολλου αγώνα”, ενώ όλα αυτά τα ζητήματα θα συζητηθούν και πάλι για να “επικυρωθούν” σε επόμενο ΔΣ της Λίγκας.

Όσο για τους ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου; Το θέμα δεν συζητήθηκε στο σημερινό ΔΣ, αλλά η πρόβλεψη είναι αυτές οι τρεις αναμετρήσεις (ρεβάνς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ρεβάνς Άρης-ΑΕΚ και τελικός) να διεξαχθούν μετά τη λήξη των play offs. Από τις 19 Ιουλίου μέχρι το τέλος του μήνα.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με την κλήρωση των πλέι-άουτ (7 αγωνιστικές ανά εβδομάδα) και το αν θα χρειαστεί εντέλει να γίνει νέο κλήρωση για τα πλέι-οφ, προκειμένου να «μαζευτούν»/περιοριστούν οι μετακινήσεις των ομάδων, θα ξεκαθαρίσουν στην επόμενη τηλεδιάσκεψη που θα γίνει είτε την προσεχή Παρασκευή (22/05), είτε την άλλη Δευτέρα (25/05).

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή