Ακολουθήστε μας
 

Published

on

Έναν εκλεκτό καλεσμένο είχε η σημερινή εκπομπή “Τρίο Μπελκάντο” του  Ράδιο Λαμία, αφού οι Πάνος Κατσώνης, Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος συνδέθηκαν με την Βραζιλία για να συνομιλήσουν με ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της κυανόλευκης κερκίδας, τον Κόστα Βιάνα Βάντερσον.

Ο “Βάντι” που πλέον θα δοκιμάσει την τύχη του στην Ινδία για το επόμενο εξάμηνο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και έντονα συγκινημένος για το πέρασμά του από την Λαμία, για τον κόσμο της ομάδας, αποθέωσε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον οποίο αποκάλυψε πως έχει άριστες σχέσεις και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχηθεί Χρόνια Πολλά για τα 56α γενέθλια της ομάδας μας.

Μίλησε για τον περασμένο Γενάρη που βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του, εξήγησε με τρόπο….εμφατικό το πόσο τυχερός ήταν που δεν πέρασε την καραντίνα του στην Λαμία (σ.σ γέλια) ενώ εξέφρασε για ακόμη μια φορά την επιθυμία του να επιστρέψει στην Λαμία, κάτι που θα έκανε ακόμη και το προσεχές καλοκαίρι. Μίλησε ακόμη και για το όνειρο για Ευρώπη!

Τέλος αποκάλυψε και τα σχέδιά του για το μέλλον, όταν θα έχει ολοκληρώσει την καριέρα του…

Η αλληλεγγύη στα κρούσματα του κορωναϊού στην Βραζιλία!


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η δήλωση του σχετικά με τα κρούσματα του κορωναϊού στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Βραζιλία. Ο “Βάντι” αποκάλυψε πως μαζί με φίλους και γνωστούς ύστερα από δική του πρωτοβουλία συγκεντρώνουν χρήματα και τρόφιμα τα οποία προσφέρουν σε ευπαθείς ομάδες εν μέσω της καραντίνας, δείχνοντας έτσι το κοινωνικό του πρόσωπο.

 

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Βάντι:


 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Απίστευτο! Έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα ο Καρλίτος

Ελεύθερος από την Αστάνα έμεινε ο Ισπανός φορ Καρλίτος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία να ανακοινώνει πως αποχωρεί καθώς δεν κατάφερε να εγκληματιστεί στην ομάδα του Καζακστάν.

Η εξέλιξη αυτή έχει δυσαρεστήσει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της, η οποία δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της με την Λαμία να αποδεικνύεται η πιο κερδισμένη της υπόθεσης αυτής!

Η ανάρτηση και το μήνυμα του:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή