Νέα από Ελλάδα
Θα ζητήσει ξένους διαιτητές με Λαμία ο Κούγιας
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιθυμεί την παρουσία ξένων διαιτητών και στους αγώνες των “βυσσινί”.
Από αλλού το περίμεναν, ο Βασιλειάδης, η ΕΠΟ και οι «μεγάλοι», από αλλού προέκυψε το πρόβλημα με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος.
Αν και η διαιτησία του Λάμπρου και μάλιστα σε παιχνίδι της ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια, ήταν πολύ «προχώ» για να είναι τυχαία…
Είναι φανερό πλέον, πως με το ματς της Ξάνθης με τη Λάρισα άνοιξαν οι «ασκοί του Αιόλου» και ουδείς μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη.
Ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον γνωστό ποινικολόγο να απαιτεί κι αυτός την τοποθέτηση ξένων διαιτητών σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια που θα δώσει η ΑΕΛ από δω και στο εξής, αρχής γενομένης από αυτό με την Λαμία την επόμενη αγωνιστική!
Ένα παιχνίδι που για τον Κούγια, μετά και τις αναφορές του για το νέο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας Γιώργου Κασναφέρη, παίρνει άλλη διάσταση…
Μετά τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και χθες τον Αρη, πρόθεση του Αλέξη Κούγια είναι να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές και τους «βυσσινί» σε αγώνες που θα είναι άκρως καθοριστικοί για το μέλλον τους στην κατηγορία.
Μάλιστα, οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ΠΑΕ θα μεταφέρει το αίτημά του στον υφυπουργό Αθλητισμού, ένα αίτημα που πιθανόν να έχει πολλαπλό αντίκτυπο.
Δηλαδή αυτό να ισχύσει για όλες τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία, δηλαδή Λαμία, ΟΦΗ, Λεβαδειακό, Απόλλωνα και όποιον άλλον βρεθεί στην διακεκαυμένη ζώνη.
Φυσικά αυτό για να περάσει, θα πρέπει πρώτα να το θέλουν οι ίδιες οι ομάδες, ενώ αν μη τι άλλο θα αποτελέσει νέο τεράστιο πλήγμα στην ήδη ημιθανή ελληνική διαιτησία που βλέπει ξένους διαιτητές Β’ διαλογής να έρχονται να σφυρίζουν ντέρμπι υψηλής επικινδυνότητας και να μην ανοίγει ρουθούνι…
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!


Με δυνατές φιλικές αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη 26 Αυγούστου η προετοιμασία επτά ομάδων που θα βρεθούν στον δρόμο του ΠΑΣ Λαμία τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια, με αρκετές αναμετρήσεις να έχουν χαρακτήρα «στερεοελλαδίτικου ντέρμπι», καθώς οι ομάδες ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας», η Αναγέννηση Σχηματαρίου θα υποδεχθεί τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας, σε ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας.
Την ίδια ώρα, στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», ο Αστέρας Σταυρού θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας, ενώ στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Χαλκίς.
Στις 18:30, στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, ο Φωκικός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Θήβα, σε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ομάδων της ευρύτερης περιοχής.
Το πρόγραμμα των φιλικών ολοκληρώνεται στη Χαλκίδα, όπου ο ΑΟ Νέας Αρτάκης θα δώσει δύο παιχνίδια στο πλαίσιο του τουρνουά «Αλύτρωτες Πατρίδες». Στις 18:45 θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Προποντίδας, ενώ στις 19:45 θα αγωνιστεί απέναντι στον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
18:00 | Αναγέννηση Σχηματαρίου – Κηφισσός Κάτω Τιθορέας
Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας»
18:00 | Αστέρας Σταυρού – ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας
ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος»
18:00 | Ταμυναϊκός Αλιβερίου – ΑΟ Χαλκίς
Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου
18:30 | Φωκικός – Θήβα
Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας
18:45 | ΑΟ Νέας Αρτάκης – ΑΕ Προποντίδας
Δημοτικό Γήπεδο Βούρκου «Δημάρχου Σκούρα», Χαλκίδα
19:45 | Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου – ΑΟ Νέας Αρτάκης
Δημοτικό Γήπεδο Βούρκου «Δημάρχου Σκούρα», Χαλκίδα
Οι δύο αναμετρήσεις στη Χαλκίδα διεξάγονται στο πλαίσιο του τουρνουά «Αλύτρωτες Πατρίδες».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Στον Σαρωνικό Αναβύσσου οι Τρούμπουλος και Στάγκος
-




Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα εντός έδρας με Κατσαντώνη Αγράφων για τον ΠΑΣ Λαμία – Στις 27/9 η σέντρα
-




ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει επόμενη μέρα! Παραμένει ο κορμός και ξεκινά η νέα εποχή
-




Διπλό Μαρκάρισμα: Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία – Ποιοι βρίσκονται στο επίκεντρο
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Μεταγραφικά: Στον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας ο Λάππας – Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Vid | Επιβεβαίωση για Διπλό Μαρκάρισμα: Στη Δόξα Μασχολουρίου ο Τσόφλιος
-




Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης
-




Μεταγραφικά: Στην Κύπρο και τον Αχυρώνα – Ονήσιλο ο Δημοσθένης Λιοπύρης
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




Γ’ Εθνική: Όλες οι αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα – Κλήρωση, σέντρα και νέο σύστημα playoffs
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-




Kύπελλο Ερασιτεχνών: Με AO Nέας Αρτάκης ο ΠΑΣ Λαμία στην Α’ Φάση – Αναλυτικά τα ζευγάρια
-




Το «αντίο» του Βασίλη Τρούμπουλου στον ΠΑΣ Λαμία: «Κρατάμε τα καλά και προχωράμε. Ευχαριστώ για όλα»
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος και ο Τσιάκας – Συνεχίζει στο Αιγάλεω
-




Τίτλοι τέλους και για τον Βασίλη Γιώτη στον ΠΑΣ Λαμία – Το συγκινητικό «αντίο»
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Λαμία
-




Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης







































