Νέα
Το report του Πανιώνιου


Την Δευτέρα στις 20:00 εναντίον του Πανιωνίου στο ΔΑΚ Λαμίας θα παίξει ο Πας Λαμία, σε ένα παιχνίδι που για τους Νεοσμυρνιώτες είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να σώσουν την κατηγορία. Αμφότερες οι δύο ομάδες έρχονται σε αυτόν τον αγώνα από εκτός έδρας ισοπαλίες.
Τι έκανε στην κανονική διάρκεια ο Πανιώνιος;


Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει καταφέρει στις δύο πρώτες αγωνιστικές τον play-out να μαζέψει 4 βαθμούς στην μάχη που δίνει για την παραμονή, στις 26 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου κατάφεραν μαζέψουν 11 βαθμούς με ρεκόρ ( 4-5-17 ) καθώς θυμίζουμε την τιμωρία του ( -6 ) που κουβαλάει από την αρχή της σαιζόν.
Κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 16 φορές σκοράροντας ένα γκολ κάθε 12 τελικές προσπάθειες ( 1/12).
Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πανιωνίου είναι ο Αραμπούλι με ( 6 ) τέρματα και ακολουθεί ο Εμμανουηλίδης με ( 4 ).Kαι οι δύο δεν βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους για το αυριανό παιχνίδια διότι αμφότεροι ταλαιπωρούνται από πρόβλημα τραυματισμού.
Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου αρέσκεται να παίζει με ένα σύστημα 4-2-3-1 , δίνοντας έμφαση στα πλάγια με γρήγορους παίκτες όπως είναι ο Εμμανουηλίδης να προσπαθούν όχι μόνο να βρουν τον επιθετικό της ομάδας του αλλά και να φύγουν στην κόντρα επίθεση όταν τους δίνετε η ευκαιρία εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα του.
Για τον Λεωνίδα Βόκολο αξίζει να αναφέρουμε ότι από την στιγμή που ανέλαβε τον Πανιώνιο έδειξε σαν κάτι να άλλαξε στην ομάδα της πλατείας.
Αφού παραμένει αήττητος στα 3 παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας με την ΑΕΚ ( 1-1) και έπειτα τα δύο παιχνίδια των play-out.
Αυτό δείχνει ότι ο πρώην διεθνής αμυντικός και νυν προπονητής του Πανιωνίου έχει καταφέρει να φτιάξει και το κλίμα των αποδυτηρίων αλλά και ότι έχει δουλέψει στην τόνωση της ψυχολογίας της ομάδας.
Η αποστολή
Χωρίς τους Αραμπούλι και Εμανουηλίδη θα αγωνιστεί κόντρα στην Λαμία ο Ιστορικός, με τον Πέδρο Αρσε ωστόσο να επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό σε αποστολή της Ομάδας του.
Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους:
Αρσε, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί.
Οι φετινές μάχες….


Λαμία και Πανιώνιος φέτος έχουν αναμετρηθεί δύο φορές μεταξύ τους , με το παιχνίδι στο ΔΑΚΛ να τελειώνει ισόπαλο (1-1) . Το γκολ για την Λαμία η οποία και προηγήθηκε είχε πετύχει ο Μπεχαράνο ( 69΄) ενώ για τον Πανιώνιο ο Αραμπούλι στο ( 93΄). Ενώ στο παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη είχαμε νικήτη και αυτή η ομάδα της Λαμίας χάρη στο γκολ του Τάσου Καραμάνου στο (11΄) . Ενώ να θυμίσουμε ότι σε εκείνο τον αγώνα η ομάδας μας έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Ντάνι Μπεχαράνο απο το (27΄).
Eπιμέλεια: Πέτρος Κρικζώνης
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν


Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.
Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας













