Ακολουθήστε μας

Νέα

Κορυφώνεται η προετοιμασία για Τρίπολη / Νέο πρόσωπο στην σημερινή προπόνηση

Στην κορύφωση της προετοιμασίας του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται ο ΠΑΣ Λαμία.

Ρεπορτάζ / Φωτορεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου

Ο Γιώργος Πετράκης και οι ποδοσφαιριστές του, βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης όπου και έκαναν την προτελευταία προπόνηση πριν τον εκτός έδρας αγώνα της 7ης αγωνιστικής των play out με τον Αστέρα Τρίπολης.

H Λαμία θα ταξιδέψει στην Τρίπολη με αρκετές αλλαγές! Εκτός, είναι οι τραυματίες Ελίνι Δημούτσος, Λεονάρντο Βιγιάλμπα και Ανέστης Βλαχομήτρος, ενώ δεν προπονήθηκαν σήμερα ο Λουκάς Βύντρα, ο Ντάνι Μπεχαράνο και ο Τάσος Καραμάνος.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν αναμένεται να ταξιδέψουν με την υπόλοιπη αποστολή και ο Πετράκης ήδη έχει καταστρώσει τα σχέδιά του για να αναπληρώσει το κενό τους με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Εκτός ήταν επίσης ο Ιμπραχίμα Νιάσε, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται από τον 32χρονο προπονητή.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στην τακτική της ομάδας.

Να υπογραμμίσουμε τέλος πως και σήμερα βρέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές όπου αγωνίζονται στην ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, με τον Νίκο Κουδουνά να πραγματοποιεί μία ακόμη προπόνηση ενώ σήμερα ήταν και ο Βασίλης Τρόμπουλος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή