Ακολουθήστε μας

Νέα

Aντέτζο: “Με τη στήριξη του κόσμου, μπορούμε να ξαναβγούμε 7οι!”

Ο έμπειρος Νιγηριανός στόπερ της Λαμίας, Ντανιέλ Αντέτζο, μίλησε στον «Ποδοσφαιράκια» για την ερχόμενη σεζόν, τους στόχους του και πολλά ακόμα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στόπερ της ομάδας μας:


 

-Θα μπορούσατε να μας πείτε για τους στόχους του συλλόγου την νέα σεζόν; Επίσης, ποιοι είναι οι δικοί σας;

-«Οι στόχοι μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρσι. Θέλω να έχω μία καλή σεζόν με την Λαμία, ώστε να παλέψω για την κλήση από την εθνική Νιγηρίας. Οι προσωπικοί μου στόχοι εξαρτώνται από το τι θα κάνουμε σαν ομάδα. Αν η ομάδα πάει καλά, κάθε μέλος της θα πετύχει τους προσωπικούς στόχους του».

-Ποιες είναι καλύτερες αναμνήσεις σας από αυτά τα χρόνια όντας παίκτης της Λαμίας;

-«Η καλύτερη μου ανάμνηση είναι η 7η θέση στο πρωτάθλημα και η πρόκριση στον προημιτελικό του κυπέλλου. Ελπίζω να ξαναφτάσουμε σε αυτό το επίπεδο».

-Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στους φίλους της ομάδας, ή κάτι που μπορείτε να υποσχεθείτε;

-«Υπόσχομαι ότι θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες, ώστε να πετύχουμε τους στόχους της Λαμίας. Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την στήριξη τους στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Χρειαζόμαστε την στήριξη τους!».

-Ποιον θεωρείτε ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο επιθετικό που έχετε αντιμετωπίσει ποτέ;

-«Χωρίς αμφιβολία, ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς».

-Έχοντας παίξει και στην Ιταλία και στην Ελλάδα με αρκετές ομάδες, θα μπορούσατε να κάνετε μία σύγκριση ως προς το ποδοσφαιρικό επίπεδο των δύο χωρών;

Η ιταλική Σέριε Α είναι καλύτερη από την Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, στην Σούπερ Λιγκ υπάρχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, που μπορούν να ανταγωνιστούν κάποιες ομάδες από την Ιταλία, δεν το αρνούμαι. Αυτοί οι σύλλογοι κάνουν περήφανη την Ελλάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

-Όταν έρθει η στιγμή να αποχωρήσετε από την Λαμία, θα θέλατε να συνεχίσετε στην Ελλάδα;

-«Το συμβόλαιο μου δεν ολοκληρώνεται άμεσα και αυτή η σεζόν δεν έχει ακόμα αρχίσει. Μόνο ο Θεός ξέρει το αύριο, θα δούμε για το μέλλον μου όταν έρθει η ώρα…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο έμπειρος Νιγηριανός στόπερ της Λαμίας, Ντανιέλ Αντέτζο, μιλάει στον Ποδοσφαιράκια για την ερχόμενη σεζόν, τους στόχους του και πολλά ακόμα. Αναλυτικά η συνέντευξη του στόπερ της ομάδας από την Φθιώτιδα παρακάτω. -Θα μπορούσατε να μας πείτε για τους στόχους του συλλόγου την νέα σεζόν; Επίσης, ποιοι είναι οι δικοί σας; -«Οι στόχοι μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρσι. Θέλω να έχω μία καλή σεζόν με την Λαμία, ώστε να παλέψω για την κλήση από την εθνική Νιγηρίας. Οι προσωπικοί μου στόχοι εξαρτώνται από το τι θα κάνουμε σαν ομάδα. Αν η ομάδα πάει καλά, κάθε μέλος της θα πετύχει τους προσωπικούς στόχους του». -Ποιες είναι καλύτερες αναμνήσεις σας από αυτά τα χρόνια όντας παίκτης της Λαμίας; -«Η καλύτερη μου ανάμνηση είναι η 7η θέση στο πρωτάθλημα και η πρόκριση στον προημιτελικό του κυπέλλου. Ελπίζω να ξαναφτάσουμε σε αυτό το επίπεδο». -Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στους φίλους της ομάδας, ή κάτι που μπορείτε να υποσχεθείτε; -«Υπόσχομαι ότι θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες, ώστε να πετύχουμε τους στόχους της Λαμίας. Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την στήριξη τους στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Χρειαζόμαστε την στήριξη τους!». -Ποιον θεωρείτε ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο επιθετικό που έχετε αντιμετωπίσει ποτέ; -«Χωρίς αμφιβολία, ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς». -Έχοντας παίξει και στην Ιταλία και στην Ελλάδα με αρκετές ομάδες, θα μπορούσατε να κάνετε μία σύγκριση ως προς το ποδοσφαιρικό επίπεδο των δύο χωρών; Η ιταλική Σέριε Α είναι καλύτερη από την Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, στην Σούπερ Λιγκ υπάρχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, που μπορούν να ανταγωνιστούν κάποιες ομάδες από την Ιταλία, δεν το αρνούμαι. Αυτοί οι σύλλογοι κάνουν περήφανη την Ελλάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο. Τους εύχομαι τα καλύτερα». -Όταν έρθει η στιγμή να αποχωρήσετε από την Λαμία, θα θέλατε να συνεχίσετε στην Ελλάδα; -«Το συμβόλαιο μου δεν ολοκληρώνεται άμεσα και αυτή η σεζόν δεν έχει ακόμα αρχίσει. Μόνο ο Θεός ξέρει το αύριο, θα δούμε για το μέλλον μου όταν έρθει η ώρα…». 🎨 @_michael_michalos_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ποδοσφαιράκιας (@podosfairakias.gr) στις

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή