Ακολουθήστε μας

Νέα

Oι….πρεμιέρες του Ρόμανιτς!

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Σέρβος ακραίος της Λαμίας άνοιξε το σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έγινε, όπως και πέρσι, ο πρώτος παίκτης της κατηγορίας που βρήκε δίχτυα στη σεζόν

Το όνομά του στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έγραψε σήμερα (11/9) ο Λάζαρ Ρόμανιτς, καθώς ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σημείωσε για 2η σερί σεζόν το πρώτο γκολ της χρονιάς, επίτευγμα που σπάνια συναντιέται.
Ο 22χρονος ακραίος της Λαμίας άνοιξε πριν από λίγο το σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Αρη, καθώς ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι που επιχείρησε και η… ιστορία επαναλαμβάνεται. Το τέρμα του νεαρού είναι το πρώτο στη Super League για την αγωνιστική περίοδο 2020/21 και αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, κάτι ανάλογο συνέβη και πέρσι!
Στις 24  Αυγούστου του 2019 η Λαμία υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό και ο Ρόμανιτς βρήκε δίχτυα στο 20′ εκείνης της αναμέτρησης που δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Ηταν η πρώτη χρονικά της περασμένης περιόδου και εκείνος άνοιξε, όπως και σήμερα, το σκορ (ισοφάρισε ο Μακέντα με πέναλτι στο 35′).
Ετσι για 2η σερί αγωνιστική περίοδο ο Ρόμανιτς είναι ο πρώτος παίκτης που σκόραρε στη Super League και μάλιστα τα δύο αυτά τέρματα είναι τα μόνα του στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο Ανδρούτσος Γραβιάς, ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ Φωκίδας επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της εκπομπής “Διπλό Μαρκάρισμα” το οποίο σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. 

Στο δυναμικό της ομάδας εντάσσεται ο 20χρονος μέσος Φίλιππος Τσάτσος, ο οποίος έχει ήδη σημαντικές παραστάσεις, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από την Ακαδημία Λαμίας, τον Α.Π.Ο. Αταλάντης, τον ΠΑΣ Λαμία και τον ΓΣ Παρνασσός Αμφίκλειας.

Η ανακοίνωση του Ανδρούτσου Γραβιάς:

> 🔵⚪ Νέα Μεταγραφική Ενίσχυση!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του 20χρονου ταλαντούχου μέσου, Φίλιππου Τσάτσου, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας!

Ο Φίλιππος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει ήδη σημαντικές παραστάσεις από τη μέχρι τώρα πορεία του σε:

Ακαδημία Λαμίας – Α.Π.Ο. Αταλάντης – ΠΑΣ Λαμία – ΓΣ Παρνασσός Αμφίκλειας

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του «Ανδρούτσου» και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας! 💪⚽

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
ΩΡΑ19:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗSUPER CUP ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΑΓΩΝΑΣΚΗΦΙΣΣΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΩΡΑ17:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή