Νέα
Παπαϊωάννου: «Δίκαιη η νίκη του Άρη… αν αφαιρέσουμε τα διαιτητικά λάθη»
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου σχολίασε την διαιτησία του Διαμαντόπουλου στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη.


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου σχολίασε την διαιτησία του Διαμαντόπουλου στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη.
Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας μίλησε για τον αγώνα της πρεμιέρας και την ήττα που γνώρισε η ομάδα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Εντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα της με τον Αρη διατηρεί η Λαμία, σε έναν αγώνα όπου ηττήθηκε 3-1. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ισχυρός άνδρας της ομάδας, μίλησε στο Metropolis για την αναμέτρηση του Σαββάτου. «Δεν είναι σοβαρό το περιβάλλον που περιπλέκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ και χρόνια συμβαίνει και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Η πρώτη ομάδα έχει ένα Χ συμβόλαιο και ο τελευταίος ούτε το 10%. Εγώ βάζω από την τσέπη μου το διπλάσιο ποσό από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Πριν δυο χρόνια είχε κάνει τα ίδια ο Διαμαντόπουλος στη Λαμία. Η ομάδα έχει δίκιο που φωνάζει. Ο Ρόμανιτς έχει δεχτεί αγκωνιά και έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης του Άρη, ο Βιγιάλμπα δέχτηκε σκαριά, τις ακυρώθηκε γκολ κι ενώ το σκορ ήταν υπέρ, τι άλλο δηλαδή πρέπει να γίνει. Οι λεπτομέρειες κρίνουν ένα παιχνίδι. Από την αρχή περιμέναμε τέτοια διαιτησία. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Τα ίδια έγιναν στο Λαμία-Άρης το οποίο χάσαμε 3-0. Γνωρίζαμε πράγματα γι΄ αυτόν και ότι δεν θα έπαιζε 50-50. Το ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια συνεχίζονται. Αν αφαιρέσουμε τα διαιτητικά λάθη, είναι δίκαιη η νίκη του Άρη. Αν δεν θελήσουν οι μεγαλοπαράγοντες, δεν θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρό μας. Πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτούν αθλητικά κι όχι οπαδικά».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία


Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.
Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.
Δείτε φώτο:






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-






Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Έκλεισε νικηφόρα αλλά όχι ιδανικά τη σεζόν / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 0-1
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-






Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – ΠΟ Ελασσόνας
-




Live Streaming: ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Τελικός στα Τρίκαλα – Παίζει τα πάντα για την πρωτιά στη Γ’ Εθνική
-




Γ’ Εθνική: Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας
-




Μάχη κορυφής στο «Αθανάσιος Διάκος» – Ντέρμπι με φόντο την πρωτιά
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-






ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16
-




Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!
-




Γυναικεία Ομάδα: Έφυγε με τον βαθμό στο φινάλε









