Νέα
ΠΑΣ Λαμία: Πήρε την ευλογία του Θεού και φορτσάρει για ΟΦΗ (pics)


Παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Λαμία αλλά και της Διοίκησης και φορέων του Νομού και της πόλης, το απόγευμα της Τετάρτης 16/9 πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπενθυμίζουμε ότι οι «κυανόλευκοι» την ερχόμενη Κυριακή υποδέχονται τον ΟΦΗ στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν.
Τo παρών έδωσε ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, η διοίκηση της ΠΑΕ, το τεχνικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Παρόντες επίσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, και η αντιδήμαρχος πολιτισμού Αμαλία Ποντίκα.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας μίλησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο των “κυανόλευκων”.
Ο κ. Παπαϊωάννου αφού αναφέρθηκε στον σκοπό της παρουσίας όλων σήμερα στο προπονητικό κέντρο, σχολίασε τα δημοσιεύματα ενός ορισμένου σάιτ απο την Αθήνα, το οποίο μάλιστα τόνισε πως θέλει να δει την Λαμία να διαλύεται, αλλά δεν θα τους κάνει το χατήρι.
Τέλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Μητροπολίτη κ.κ Συμεών, ο οποίος ευχήθηκε να παραμείνει ο Παπαϊωάννου ιδιοκτήτης της Λαμίας, ο μεγαλομέτοχος δήλωσε πως τα λόγια του σεβασμιότατου είναι σεβαστά όμως υπογράμμισε ξανά πως οι μετοχές είναι προς πώληση για όποιον ενδιαφέρεται και πως δεν έχει αλλάξει γνώμη!
Δείτε φωτογραφίες:


















































































































Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Γ’ Εθνική: Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής


Με τη 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο, με τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας να ξεχωρίζει, καθώς πέτυχε τη δεύτερη νίκη του και βρίσκεται μόνος στην κορυφή.
Στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», ο Αστέρας Σταυρού γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Καραγκναρά στο 52ο λεπτό.
Στη Θήβα, ο Κηφισσός Κάτω Τιθορέας πραγματοποίησε νέα ανατροπή, επικρατώντας με 4-1 του ΑΟ Θήβα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24’ με τον Τσέκα, όμως ο Αντωνίου με δύο γκολ στο 52’ και το 55’ ανέτρεψε τα δεδομένα. Ο Μακρόπουλος στο 90’ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Στο Λουμίδειο, ο ΑΟ Καρύστου πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Νέα Αρτάκη, στο πρώτο ευβοϊκό ντέρμπι της φετινής σεζόν. Ο Δούμας άνοιξε το σκορ στο 63’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρέτσος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ταμυναϊκού με τον Φωκικό στο Τσαρπάλειο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς όμως να καταφέρουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ανάμεσα στον Κατσαντώνη Αγράφων και την Αναγέννηση Σχηματαρίου. Για τους γηπεδούχους, ο βαθμός ήταν ο πρώτος στην κατηγορία.
Ο ΠΑΣ Λαμία είχε ρεπό.
Τα αποτελέσματα:
- Αστέρας Σταυρού – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0-1
- Ταμυναϊκός – Φωκικός 0-0
- ΑΟ Θήβα – Κηφισσός 1-4
- Κατσαντώνης Αγράφων – Αναγέννηση Σχηματαρίου 0-0
- ΑΟ Καρύστου – Νέα Αρτάκη 2-0
- Ρεπό: ΠΑΣ Λαμία
Η επόμενη αγωνιστική (10-11/10):
- Διαγόρας Αγίας Παρασκευής – ΑΟ Θήβα
- Φωκικός – Κηφισσός
- ΠΑΣ Λαμία – Ταμυναϊκός
- ΑΟ Καρύστου – Αστέρας Σταυρού
- Νέα Αρτάκη – Κατσαντώνης Αγράφων
- Ρεπό: Αναγέννηση Σχηματαρίου
Η Βαθμολογία (Δείτε Εδώ)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία – Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος «Ντίνος» Σκαφτούρας
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-




ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




ΠΑΣ Λαμία για Ντίνο Σκαφτούρα: “‘Ενας από τους πιο εμβληματικούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Λαμία”
-




Σάββατο στις 18:30 η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
-






Γ’ Εθνική (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου
-




Πήρε και Δημήτρη Αρσενίδη ο ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία Γυναικών: Στον 4ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας – Όλο το πρόγραμμα
-




ΠΑΣ Λαμία: Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι διαιτητές του ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Κυανόλευκος και επίσημα ο Θωμάς Αρσενίδης
-




Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΣ Λαμία από τον Ταμυναϊκό
-




ΑΟ Νέας Αρτάκης: Ο αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία με υψηλές βλέψεις και ενισχυμένο ρόστερ
-




Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ




























