Ακολουθήστε μας
 

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Ισοφάρισε δυο αρνητικά ρεκόρ και απειλείται με τρίτο / Δυο νίκες σε 20 ματς οι κυανόλευκοι

Η Λαμία γνώρισε την ήττα χθες στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Super League ισοφαρίζοντας δύο αρνητικά ρεκόρ και απειλώντας για τρίτο. 2 νίκες σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος το 2020 έχουν οι κυανόλευκοι.

Το ξεκίνημα της Λαμίας στη φετινή σεζόν δεν είναι και το καλύτερο δυνατό με την μηδενική συγκομιδή της να προβληματίζει.

Τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια μετρά η ομάδα μας με Άρη, ΟΦΗ και ΑΕΚ ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της σεζόν 2018-19 όπου και τότε οι κυανόλευκοι είχαν ξεκινήσει με 0 στα 3 απέναντι σε Άρη, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό, καθώς η Λαμία αγνοεί τη χαρά της νίκης για 9 αγωνιστικές, με την τελευταία να είναι τον περασμένο Ιούνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Ισοφάρισε ένα επίσης αρνητικό ρεκόρ 9 σερί αγώνων χωρίς νίκη, όταν μετά τη νίκη της 5ης Ιανουαρίου κόντρα στον Πανιώνιο εκτός έδρας, ήρθαν 5 ισοπαλίες και 4 ήττες με Ολυμπιακό, Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Βόλο, Λάρισα, Ξάνθη, Άρη και ΟΦΗ κατά σειρά!

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Λαμία απειλείται αν δεν αλλάξει άμεσα πρόσωπο , να ισοφαρίσει ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ, αυτό των 5 σερί ηττών στο πρωτάθλημα, το οποίο είχε συμβεί το διάστημα 26-11-2018 έως 14-1-2019 με ήττες από Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Απίστευτο! Έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα ο Καρλίτος

Ελεύθερος από την Αστάνα έμεινε ο Ισπανός φορ Καρλίτος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία να ανακοινώνει πως αποχωρεί καθώς δεν κατάφερε να εγκληματιστεί στην ομάδα του Καζακστάν.

Η εξέλιξη αυτή έχει δυσαρεστήσει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της, η οποία δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της με την Λαμία να αποδεικνύεται η πιο κερδισμένη της υπόθεσης αυτής!

Η ανάρτηση και το μήνυμα του:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή