Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

O Παπαδόπουλος στο Λαμία-Βόλος

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στις 5/10 Δευτέρα, τον ΝΠΣ Βόλος στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή τον Ιωάννη Παπαδόπουλο από τη Μακεδονία, ενώ βοηθοί του θα είναι ο Νικολαΐδης Κωνσταντίνος και ο Νατσιόπουλος Δημήτριος επίσης από την ίδια ΕΠΣ.

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αγγελάκης Άγγελος από την Μακεδονία και αυτός ενώ ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι διαιτητής VAR και ο Κωσταρας Πολυχρόνης ως AVAR.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Ο Βασίλης Φίτσας στο Άρης Φιλιατών – ΠΑΣ Λαμία

Ο Βασίλης Φίτσας από την Ένωση Πρέβεζας – Λευκάδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Φιλιατών και τον ΠΑΣ Λαμία, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 16:00, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Βοηθοί του κ. Φίτσα θα είναι οι Αλέξανδρος Ζιώγας και Νίκος Στρακαντούρας, επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή