Νέα
Ανακοίνωση της ΑΕΛ για Λαμία και Ντέλετιτς!


Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της σχολίασε τον δανεισμό του πρώην παίκτη της Μίλος Ντέλετιτς από την ΑΕΚ στην ομάδα μας με τρόπο…καυστικό!
Να υπενθυμίσουμε οτι η ΑΕΛ έχει ανακοινώσει ήδη τον δανεισμό των Ντουρμισάι, Νικολιά και Γκοτζαμάνη από τον Ολυμπιακό!
Αναλυτικά:
«Με αφορμή τον σημερινό «δανεισμό» του Μίλος Ντέλετιτς από την ΑΕΚ στη Λαμία του Γιάννη Παπαδόπουλου και για να αντιληφθούν οι οπαδοί μας και οι αντίπαλοί μας ότι όσες βρώμικες κινήσεις και να κάνουν, όσες βρώμικες μεθοδεύσεις και να κάνουν τις έχουμε προβλέψει και τις έχουμε αντιμετωπίσει έγκαιρα, διώχνοντας όλους τους δούρειους ίππους – ποδοσφαιριστές από την ομάδα μας και τα αποδυτήρια μας, αυτούς οι οποίοι σε κρίσιμα παιχνίδια μας στέρησαν την είσοδο μας στην εξάδα και τη σεζόν 2018-19 και τη σεζόν 2019-20, δημοσιοποιούμε και πάλι τη δήλωση του Προέδρου και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ κ. Αλεξίου Κούγια την Καθαρά Δευτέρα τους έτους 2019, μία ημέρα μετά το νικηφόρο παιχνίδι με μια από τις ναυαρχίδες του βρώμικου συστήματος τα τελευταία 20 χρόνια, την ομάδα ταμπού, εξαιτίας της οποίας θυσιάστηκαν ιστορικές ομάδες, τον Λεβαδειακό, εκεί που ο κ. Κούγιας με προσωπική του δήλωση δημοσιοποίησε ότι «διώχνει» από την ομάδα τον Μίλος Ντέλετιτς ενόψει των κρισίμων αγώνων που ακολουθούσαν και του εύχεται να πετύχει τα όνειρα του φεύγοντας από την ΑΕΛ για να μεταγραφεί στην ΑΕΚ και να πάει τελικά εκεί που είναι ο προορισμός του, όπως και έγινε σήμερα, δυστυχώς για τον ίδιο με αρκετή καθυστέρηση, «δανεικός» από την ΑΕΚ που τον «ελέγχει» στη Λαμία, στην ομάδα που πριν από λίγες μέρες αντιμετώπισε την ΑΕΚ με κάτι «παιδάκια».
Η νέα μας ευχή είναι στον Μίλος Ντέλετιτς είναι να πραγματοποιήσει κι αυτός τα όνειρα του και να κλείσει και αυτός την καριέρα του στην άλλη ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου, την ομάδα για ειδικούς σκοπούς, τον Απόλλωνα Λάρισας.
Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των αγνωμόνων.
Εμείς γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι και διορθώνουμε και προοδεύουμε.
Υ. Γ. Είμαστε περίεργοι να δούμε την επόμενη επιλογή του κ. Καρανίκα.
Ελπίζουμε ο «αρχηγός» να τον βοηθήσει.
Η δήλωση του κ. Κούγια στις 11/3/2019:
«Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη απέναντι σε μια ιδιαίτερα σημαντική ομάδα, από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ο κ. Καραγεωργίου, και που ευχόμαστε να είναι και την επόμενη σεζόν στην Super League.
Δυστυχώς ακραία διαιτητικά λάθη σε όλη τη σεζόν και ανελέητο κυνηγητό με κίτρινες και κόκκινες κάρτες μας στέρησαν τη δυνατότητα τις 6 τελευταίες αγωνιστικές να διεκδικούμε την έξοδο μας στην Ευρώπη.
Είμαστε τουλάχιστον ισάξια ομάδα με αυτούς που κυνηγούν τις θέσεις Ευρώπης.
Απομένουν 6 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος και όλοι πρέπει να είμαστε μια γροθιά και στο μυαλό μας να έχουμε μόνο το παρόν και το μέλλον της ΑΕΛ και όχι το πως θα τη χρησιμοποιήσουμε για το δικό μας συμφέρον.
Από σήμερα με προσωπική μου απόφαση τίθεται εκτός προπονήσεων και αγώνων ο ποδοσφαιριστής Μίλος Ντέλετιτς.
Στον Ντέλετιτς, ο οποίος οφείλει τα πάντα στην ΑΕΛ, έχω κάνει προσωπικά πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα 3 χρόνια από την προηγούμενη σεζόν και με διάφορες φτηνές δικαιολογίες ακύρωσε τα ραντεβού μας κατ’ επανάληψη.
Για τον Ντέλετιτς υπεβλήθη πρόταση μεταγραφής του από μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ελλάδος, με σημαντικά οφέλη και για την ΑΕΛ και ενώ εδόθη ραντεβού στο γραφείο μου στην Αθήνα την προηγούμενη Πέμπτη, το ακύρωσε λόγω δήθεν προβλήματος με τον νέο μάνατζερ του, ο οποίος αποδεδειγμένα είναι εχθρός της ΑΕΛ και υποχείριο του γνωστού Γιαννάκη, του πρώην οδηγού της ΕΠΟ, για τον οποίο η διοίκηση Γραμμένου αποφάσισε την αποζημίωση του με 350.000€ χωρίς να υπάρχει καν δικαστική απόφαση.
Δίνουμε έναν πολυμέτωπο αγώνα χαρακωμάτων με εμφανείς και αφανείς εχθρούς στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα βγούμε και πάλι νικητές, παρά την ύπαρξη δουρείων ίππων στη Λάρισα, ειδικά σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.
Ειδικά στη Λάρισα, στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα χτες έπεσε πολύ στεναχώρια, γιατί όλοι προσδωκούσαν την ήττα μας.
Διοίκηση, ιδιοκτησία, ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές και στελέχη αλλά και οι χιλιάδες υγιείς, αγνοί οπαδοί μας είμαστε μια γροθιά και γι αυτό δεν θέλουμε να έχουμε αμφιβολίες για οποιονδήποτε είναι στα αποδυτήρια και δεν έχει στο μυαλό του μόνο την ΑΕΛ.
Ευχαριστώ τον Ντέλετιτς για τα όσα προσέφερε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας, για τα 3 γκολ που πέτυχε εναντίον της Λαμίας, τα 2 εναντίον του Απόλλωνα και το 1 εναντίον του Παναθηναικού σε 90 αγώνες με την ομάδα μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα, που τον απέκτησε δωρεάν και καλή σεζόν δανεικός στη Λαμία!
Επιτέλους τελειώνει το μαρτύριο των ποδοσφαιριστών μας στο χρυσοφόρο χωράφι του Πηλαδάκη, παρά τις συγκινητικές προσπάθειες βελτίωσης του από τον Μιχάλη Πράσινο και τον Οδυσσέα Γραμμένο.
Είμαστε βέβαιοι ότι η Πολιτεία, ο Υπουργός κ. Βασιλειάδης και ο Δήμαρχος ή η Δήμαρχος Λαρισαίων που θα προκύψει στις εκλογές μετά από 2 μήνες θα λύσουν το τεράστιο αυτό πρόβλημα, το οποίο μας καταστρέφει και αγωνιστικά και οικονομικά.»
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Στουρνάρας: “Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια στον ΠΑΣ Λαμία”


Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Ελασσόνας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε ευχόμενος «καλή φώτιση ανήμερα των Φώτων», τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του για καλή αρχή και ουσιαστική συνεργασία με όλους στον σύλλογο. Όπως υπογράμμισε, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΣ Λαμία και η συνέχεια της ήδη πολύ καλής πορείας της ομάδας.
«Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Τόνισε επίσης ότι ο ΠΑΣ Λαμία διαθέτει ποιότητα, εμπειρία από συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία και πολύ καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες επιτρέπουν ήρεμη και συγκεντρωμένη δουλειά με μοναδικό στόχο να παραμένει η ομάδα στις υψηλές θέσεις.
Ο Βαγγέλης Στουρνάρας στάθηκε στη μεγάλη διάρκεια της σεζόν, επισημαίνοντας πως απομένουν περίπου 14 αγώνες μαζί με τα play-off, κάτι που απαιτεί υπομονή, στήριξη και ενότητα από όλους: παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο. Όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι πολυπαραγοντικό και έρχεται μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια.
Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον ΠΟ Ελασσόνας, ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία ήταν απόλυτα κύριοι στη στάση τους, καθώς μιλούν μόνο με ελεύθερους προπονητές. Τόνισε ότι μέχρι και το Σαββατοκύριακο πριν την εξέλιξη ήταν κανονικά ενεργός στην ομάδα της Ελασσόνας και ότι η απόφασή του να αποχωρήσει βασίστηκε αποκλειστικά σε προσωπικούς λόγους.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον ΠΟ Ελασσόνας για τη στήριξη, ειδικά στη δεύτερη θητεία του, δηλώνοντας πως διατηρεί έντονα συναισθήματα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πλέον τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ΠΑΣ Λαμία.
Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ως προπονητής, τονίζοντας ότι στη Λαμία υπάρχουν οι σωστές βάσεις, το οργανωμένο προπονητικό τιμ και οι συνθήκες για να δουλέψει σωστά. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν κρίνονται όλα μόνο από το μέγεθος του σταφ ή τα μέσα, αλλά και από τις στιγμές, τις συνθήκες και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας προπονητής, ειδικά όταν εργάζεται μόνος.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία


















