Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Στα Σπάτα το φιλικό της Κυριακής με ΑΕΚ

Φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ θα δώσει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, την Κυριακή 11/10.

Με το νέο προπονητή στον πάγκο, τον Μπάμπη Τεννέ, η ομάδα της Φθιώτιδας θα παίξει όπως έγινε γνωστό χθες φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή 11/10.

Χθες δε γνωρίζαμε την έδρα του φιλικού, όμως σήμερα όπως γράφεται στο ρεπορτάζ της Ένωσης, ο αγώνας θα διεξαχθεί στα Σπάτα και στο προπονητικό της ΑΕΚ.

Η επιλογή αυτή έγινε από τον προπονητή της αθηναϊκής ομάδας, Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος έχει δει την κόπωση των ποδοσφαιριστών του και δεν θέλει να τους επιβαρύνει περισσότερο με ένα ακόμη ταξίδι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Ο Βασίλης Φίτσας στο Άρης Φιλιατών – ΠΑΣ Λαμία

Ο Βασίλης Φίτσας από την Ένωση Πρέβεζας – Λευκάδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Φιλιατών και τον ΠΑΣ Λαμία, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 16:00, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Βοηθοί του κ. Φίτσα θα είναι οι Αλέξανδρος Ζιώγας και Νίκος Στρακαντούρας, επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή