Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Ξεκίνησε με απουσίες η προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού (εικόνες)

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μπήκε σε εβδομάδα προετοιμασίας και επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα ξεκίνησε την εβδομάδα του με διπλή προπόνηση.

Προπόνηση το πρωί, προπόνηση και το απόγευμα για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι προετοιμάζονται πλέον για την εντός έδρας «μονομαχία» με τον Παναιτωλικό.

Ξεκίνησε όμως η προετοιμασία με απουσίες…

Ο Μπάμπης Τεννές είδε τους Λουκά Βύντρα, Ντάνι Μπεχαράνο, Γκούγκα Παλαβαντισβίλι και Μπατσάνα Αραμπούλι να μην συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον γυμναστή της ομάδας Γιώργο Αδάμ αλλά και τον βοηθό προπονητή, Ηλία Κώτσιο.

Παρόλο αυτά όμως είχαμε και μία επιστροφή, αυτή του Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην γάμπα και συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε κατά κύριο λόγο ασκήσεις με μπάλα, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο Τεννές χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ομάδες και τους ζήτησε να παίζουν μόνο με δύο επαφές της μπάλας.

Στο τέλος, πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Με τη 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο, με τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας να ξεχωρίζει, καθώς πέτυχε τη δεύτερη νίκη του και βρίσκεται μόνος στην κορυφή.

Στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», ο Αστέρας Σταυρού γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Καραγκναρά στο 52ο λεπτό.

Στη Θήβα, ο Κηφισσός Κάτω Τιθορέας πραγματοποίησε νέα ανατροπή, επικρατώντας με 4-1 του ΑΟ Θήβα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24’ με τον Τσέκα, όμως ο Αντωνίου με δύο γκολ στο 52’ και το 55’ ανέτρεψε τα δεδομένα. Ο Μακρόπουλος στο 90’ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Στο Λουμίδειο, ο ΑΟ Καρύστου πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Νέα Αρτάκη, στο πρώτο ευβοϊκό ντέρμπι της φετινής σεζόν. Ο Δούμας άνοιξε το σκορ στο 63’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρέτσος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ταμυναϊκού με τον Φωκικό στο Τσαρπάλειο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς όμως να καταφέρουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ανάμεσα στον Κατσαντώνη Αγράφων και την Αναγέννηση Σχηματαρίου. Για τους γηπεδούχους, ο βαθμός ήταν ο πρώτος στην κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Λαμία είχε ρεπό.

Τα αποτελέσματα:

  • Αστέρας Σταυρού – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0-1
  • Ταμυναϊκός – Φωκικός 0-0
  • ΑΟ Θήβα – Κηφισσός 1-4
  • Κατσαντώνης Αγράφων – Αναγέννηση Σχηματαρίου 0-0
  • ΑΟ Καρύστου – Νέα Αρτάκη 2-0
  • Ρεπό: ΠΑΣ Λαμία

Η επόμενη αγωνιστική (10-11/10):

  • Διαγόρας Αγίας Παρασκευής – ΑΟ Θήβα
  • Φωκικός – Κηφισσός
  • ΠΑΣ Λαμία – Ταμυναϊκός
  • ΑΟ Καρύστου – Αστέρας Σταυρού
  • Νέα Αρτάκη – Κατσαντώνης Αγράφων
  • Ρεπό: Αναγέννηση Σχηματαρίου

Η Βαθμολογία (Δείτε Εδώ)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
ΩΡΑ16:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΑ' ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΑΓΩΝΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΩΡΑ16:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΓ' ΕΘΝΙΚΗ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΦΩΚΙΚΟΣ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ NIKΟΣ ΜΩΚΟΣ

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή