Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Έμεινε εκτός αποστολής και επιστρέφει ο Χατζηστραβός

Δεν βρέθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το σημερινό παιχνίδι με την Κροατία ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, Ζήσης Χατζηστραβός.

Χωρίς τον Ζήση Χατζηστραβό αγωνίστηκε η Εθνική Ελπίδων στην εντός έδρας ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της Κροατίας με 0-1 στο γήπεδο της Λεοφώρου Αλεξάναδρας από την Κροατία. Ο νεαρός μέσος της ομάδας μας δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή…

Στο παινχίδι της 8ης αγωνιστική της φάσης των ομίλων για την πρόκριση στο Euro η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε και έτσι πλέον ελπίζει σε ένα… θαύμα για την πρόκριση.

Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα ήταν σαφώς περισσότερο ανταγωνιστικοί από τον πρώτο αγώνα με τους Κροάτες στον οποίο είχαν γνωρίσει την ήττα με 5-0. Στο 26ο λεπτό ο Μάγερ πέτυχε το τέρμα το οποίο έκρινε και το παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι την πρόκριση παίρνει ο πρώτος από τον όμιλο και ανάλογα με την συγκομιδή των βαθμών και οι καλύτεροι δεύτεροι.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Αποστολάκης (73’ Ουές), Διαμαντής, Νικολάου (73’ Εμμανουηλίδης), Κατράνης, Ρέτσος, Θ. Τσιγγάρας (46’ Βρουσάι), Παπανικολάου, Μπουζούκης (79’ Ξενιτίδης), Α. Τσιγγάρας (88’ Μπαγκαλιάνης), Δουβίκας.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σέμπερ, Σούταλο, Σόσα, Έρλιτς, Νέγιασμιτς, Ιβανούσετς (90’ Σβέρκο), Μόρο, Μάγερ (66’ Μπίστροβιτς), Γκβάρντιολ, Μούσα (79’ Κουλένοβιτς), Σπίκιτς (67’ Βίζινγκερ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΡΟΑΤΙΑ 8 16 28-5
2. ΤΣΕΧΙΑ 8 15 17-4
3. ΣΚΩΤΙΑ 7 14 7-2
4. ΕΛΛΑΔΑ 8 13 9-9
5. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 7 7 6-7
6. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ 8 0 0-40

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Ροή Ειδήσεων

Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Λαμίας τοποθετήθηκαν δημόσια σχετικά με τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα γύρω από το μέλλον της ομάδας, ασκώντας παράλληλα κριτική σε δημοσιογράφους και πρόσωπα που, όπως υποστηρίζουν, αναπαράγουν φήμες και υποθετικά σενάρια.

Η ανακοίνωση:

Το ότι ανήκουμε στη πόλη που οι κάτοικοι της σε πλειοψηφία, βασίζονται στις ΦΗΜΕΣ του ΚΑΘΕΝΑ και λαμβάνουν υπόψη τους στα ΣΟΒΑΡΑ στο τι λέγεται στις νερατζιές ΑΛΛΑ και στο τι, ΘΑ γίνονταν ΑΝ κτλ κτλ κτλ είναι χρόνια καραμέλα και το γνωρίζουμε… Φυσικά δεν είναι κάτι το οποίο αποδεχόμαστε και ούτε μας κάνει να πέσουμε από τα σύννεφα… Αυτό που μας κάνει όμως ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ, είναι η ΠΡΟΚΛΗΣΗ, Η ΑΓΝΟΙΑ και η ΑΜΕΛΕΙΑ που δείχνουν κάποιοι άνθρωποι… που νομίζουν ή που πιστεύουν στο δικό τους κατά φαντασίαν σενάριο, πλασμένο βαθιά μέσα στο μυαλό τους, πως όλα είναι καλά και πως δε τρέχει τίποτα…

Λοιπόν για να μιλήσουμε έξω από τα δόντια και να αφήσουμε τις ρητορίες… κύριοι δημοσιογράφοι….ξέρετε εσείς…. Εσείς που κάνετε συνεντεύξεις, ρωτάτε τέτοιες ερωτήσεις και πλάθετε υποθετικά σενάρια…αλλά και εσείς Κύριε «Ξαφνικέ Λαμιάρα» που απαντάτε… Να σας θυμίσουμε τα επίσημα λόγια σας το περασμένο Νοέμβριο απέναντι μας?

<<Για μια ακόμα φορά τα παιδιά των οργανωμένων, που αγαπάνε και βοηθούν την ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, όπως και πριν από 2μιση μήνες στην Μαλεσίνα, δίδαξαν φίλαθλο πολιτισμό.

Αρχικά με το να μην πληρώνουν εισιτήριο και με απειλές και χυδαίους χαρακτηρισμούς να επιτίθενται στους ανθρώπους της ομάδας μας και στο τέλος του αγώνα με το να καταστρέψουν την προκάτ εξέδρα που τους φιλοξενούσε

Δεν θα αναφερθώ καν, κατά την διάρκεια του αγώνα, στις «ευχές» που άκουσαν οι ποδοσφαιριστές μας, ακόμα και από ανθρώπους που θα μπορούσαν άνετα να είναι παππούδες τους!!!!!>>

Πιστεύετε αλήθεια,πως μετά από τα άνωθεν λόγια σας,απέναντι μας,είστε ευπρόσδεκτος? Πιστεύετε αλήθεια,ότι η στάση σας καθόλη τη φετινή χρόνια αλλα και μετά από το μένος/ζήλος που έδειχνε σε κάθε αγώνα το σωμάτιο σας,ενάντια στη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ τη φετινή χρονιά θα ξεχαστεί? Πιστεύετε αλήθεια,πως με το να λέτε δημόσια οτι είστε και εσείς Λαμία και οτι αγαπάτε την ομάδα της πόλης και και και οτι τα ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ? Πιστεύετε αλήθεια,οτι έχουμε τόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης? Γιατί με ολα τα παραπάνω αυτά δείχνετε να καταλαβαίνετε….

Τέλος επειδή και πολύ ασχοληθήκαμε με τα παραπάνω, τα προσπερνάμε και τα αφήνουμε σαν τα,περί Τζήμα περυσι,περί Ιόλης πριν δυο χρόνια,περί Ατζουν πριν τρια χρόνια και πάει λέγοντας…

Τι να κάνουμε ΛΑΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ καλώς η κακώς γίνονται και τα ανάλογα σενάρια! ΕΜΑΣ ωστόσο ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΑΝ ΠΟΤΕ….

Όσο για τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ καλό θα ήταν να βγει δημόσια όπως βγήκε και ο εν λόγω κύριος, να διαψεύσει κάθε τι περί των άνωθεν! Να ενημερωσει το φίλαθλο κόσμο για το τι συμβαίνει τη παρούσα φάση στην ομάδα αλλά και πάνω από όλα, στο τι μέλλει γενεσθαι! Καθώς όλη τη χρονιά φέτος ακούγαμε για μελλοντικές υποσχέσεις που θα έχουν βάση από του χρόνου!

Για να δούμε! Οι βάσεις έχουν μπει! Οι παίχτες γουστάρουν! Εμεις θα είμαστε πάντοτε εκεί! Ο κλήρος πέφτει σε εσας και το ξέρετε! ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟ ! ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ ! ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!
ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΓΑΠΗΣΑΝ ΑΝΩΦΕΛΑ !
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ….

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή