Νέα
Πρώτη με όνειρα και αισιοδοξία (pics)


Με 19 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος πραγματοποιήθηκε η πρώτη της νέας σεζόν για τον ΠΑΣ Λαμία.
Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν οι: Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Μπλάζιτς, Παπαργυρίου, Άντρονικ, Μπούντνικ και Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Επστάιν, Καραγκούνης. Επίσης το παρόν έδωσαν και 4 ποδοσφαιριστές από την Κ-20 και πιο συγκεκριμένα οι Λαμπρόπουλος, Κωστίκας, Μαυραδάς και Καραγιάννης.
Περίπου 400 φίλαθλοι της ομάδας μας βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ το απόγευμα της Τετάρτης για να δώσουν το σύνθημα για τη νέα σεζόν.
Βέβαια από τις κερκίδες του ΔΑΚ οι οπαδοί της ομάδας μας ζητούσαν…έξοδο στην Ευρώπη την φετινή σεζόν, ενώ αποθέωσαν και τον Μπάμπη Τεννέ για την παραμονή του στην ομάδα.
Ο τεχνικός της ομάδας μας αφού ευχαρίστησε τον κόσμο και την διοίκηση για την στήριξή τους στο πρόσωπό του αποκάλυψε πως η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με 3 ποδοσφαιριστές ενώ θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν ακόμη 2 με 3 ποδοσφαιριστές. “Το 80% του ρόστερ θα είναι έτοιμο μέχρι την Δευτέρα που θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.
O Mπάμπης Τεννές δήλωσε:
«Ξεκινάει μία καινούργια χρονιά για την ομάδα μας, με όνειρα και φιλοδοξίες. Είναι σημαντικό ότι από πέρυσι είμαστε στα μεγάλα σαλόνια και νομίζω ότι η ομάδα συνεχίζει και προοδεύει. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί μας βοηθά και μας συμπαραστέκεται και εγώ πιστεύω ότι φέτος η χρονιά θα είναι εξίσου καλή και ίσως και καλύτερη από την περσινή. Αυτή τουλάχιστον είναι η φιλοδοξία μας και ο στόχος μας, η ομάδα μας κάθε χρόνο να βελτιώνεται και να προοδεύει.»
Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο το οποίο ακόμη δεν έχει βρει ο ΠΑΣ Λαμία:
«Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και καλύτερα να μιλήσει για αυτό ο πρόεδρος της ομάδας, ο κ. Πανουργιάς. Παρόλο αυτά ο προγραμματισμός της ομάδας προχωράει κανονικά και η ομάδα θέλουμε να δυναμώνει, καθώς όπως ξέρετε μπορεί φέτος οι ομάδες που θα πέσουν να είναι περισσότερες και εμείς θέλουμε, να μείνουμε εδώ που είμαστε.»
Για το ρόστερ και τα μεταγραφικά απάντησε τα εξής:
«Ποτέ ένας σχεδιασμός δεν υλοποιείται 100%, αλλά νομίζω ότι πάμε καλά. Πριν την Δευτέρα όπου θα φύγουμε για το Καρπενήσι, το 80% του ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί. Είναι αυτά τα παιδιά που βλέπετε εδώ, είναι και ακόμη 2-3 παιδιά τα οποία είναι προφορικά κλεισμένα και απομένουν δύο κινήσεις τις οποίες θα τις κάνουμε με πολύ μεγάλη προσοχή.»
Για το ποιες θέσεις θα καλυφθούν:
«Εκτός από αυτούς που προφορικά έχουμε κλείσει, σίγουρα πρέπει να πάρω έναν καλό τερματοφύλακα. Εξίσου καλόν με το Νίκο Μελίσσα που έχουμε αυτή την στιγμή και πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής για το κέντρο της άμυνας»
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη


Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.
Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):
2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)
8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)
Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Γυναικεία Ομάδα: Πρεμιέρα εκτός έδρας με Ήρα Διρφύων Μεσσαπίων / Το πλήρες πρόγραμμα
-
Δύο τερματοφύλακες από τη Λαμία στους «αιώνιους»: Μια ιστορική στιγμή για το φθιωτικό ποδόσφαιρο
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία
-
Γυναικεία Ομάδα: Φιλική ήττα από τις Ελπίδες Καρδίτσας
-
Νίκη πριν τη Λαμία για τον ΑΟΤ! – Tα αποτελέσματα της αγωνιστικής