Μεταγραφές
Ο Σηφάκης, η διαφορά στο οικονομικό και ο…Μπαντής


Εξελίξεις θα υπάρχουν την ερχόμενη εβδομάδα στο θέμα της απόκτησης του Μιχάλη Σηφάκη από την ομάδα μας.
Όπως αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα lamianow.gr ο έμπειρος τερματοφύλακας βρέθηκε στην Λαμία για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ομάδα μας τονίζοντας μάλιστα πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.
Γνωστές ωστόσο από τον σημερινό τύπο, γίνονται κάποιες λεπτομέρειες της συζήτησης ανάμεσα στις δύο πλευρές αφού γίνεται λόγος για κάποια διαφορά στο οικονομικό, όχι ικανή όμως να χαλάσει το deal, με τις εξελίξεις να αναμένονται εντός της εβδομάδας, με την πλειοψηφία των αθλητικών ιστοσελίδων να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.
Η ΛΥΣΗ ΜΠΑΝΤΗ…


Κάπου εκεί εμπλέκεται και το όνομα του Γιώργου Μπαντή. Ο 33χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η ιστοσελίδα Sportime.gr αναφέρει πως η Λαμία έχει στα πλάνα της τον πρώην τερματοφύλακα των Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης, Ομόνοιας και εσχάτως του Πανιωνίου, σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει τελικά η απόκτηση του Μιχάλη Σηφάκη.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο


Το βλέμμα αρκετών ομάδων έχουν τραβήξει οι Βασίλης Ντότης και Χρυσόστομος Στάγκος, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη φετινή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του monobala.gr, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου βρίσκονται ήδη στο μεταγραφικό «ραντάρ» αρκετών ομάδων, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να συγκεντρώνει η περίπτωση του Χρυσόστομου Στάγκου, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να φέρεται πως απασχολεί ομάδες της Super League 2, οι οποίες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε σταθερές και ώριμες εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία, δείχνοντας σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του και κερδίζοντας πόντους με τις επεμβάσεις και την αγωνιστική του συνέπεια.
Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Ντότης αποτέλεσε επίσης ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν για την ομάδα της Φθιώτιδας, με τις εμφανίσεις του να μην περνούν απαρατήρητες από συλλόγους που αναζητούν νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.
Όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα «θερμό» για τους δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, με το ενδιαφέρον γύρω από τα ονόματά τους να αυξάνεται συνεχώς όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-





Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Στα χέρια των ομάδων η νέα προκήρυξη
-




Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




62 χρόνια ΠΑΣ Λαμία: Μια ζωή γεμάτη ιστορία, πάθος και περηφάνια













